Nyheder fra museerne

MSD
08.08.18

Det var satans!

Det er vel ingen hemmlighed, at museer gemmer på alsknes gode historier. Satanmønterne er ingen undtagelse. Og nu er de altså nået ud over Danmarks grænser og havnet i Independent. Læs her for guds skyld!   
Danmarks Borgcenter
10.10.18

En sjælden vikingering er landet på Danmarks Borgcenter

Fanget på en fiskekrog af den lokale lystfisker Jacob Schomann ligger et af de meget spektakulære og sjældne fund fra vikingetiden nu på Danmarks Borgcenter i Vordingborg. Fundet vidner om, at vikingerne var her. Og det er et af det sidste årtis aller vigtigste fund fra den tid.  Kom og se den i efterårsferien - hvor der i øvrigt er skruet helt op for familehyggen på den gamle borg med aktiviteter for hele familien.  Læs mere om vikingeringen her.
Det ny Holmegaard
28.08.18

Det ny Holmegaard letter vinger

Vi glæder os jo til, at vi åbner Det ny Holmegaard i 2020. Og det vil vi gerne gøre sammen med jer. Sæt et dejligt kulkryds i kalenderen den 10. november. Der inviterer vi nemlig til en massiv markering af, at Danmarks største museum for design og kunsthåndværk åbner på Holmegaard. For os er det en mærkesag af de helt vigtige. Så vi håber at se mange af jer. Detaljer og meget mere følger. Vi lover, at det bliver hyggeligt!