Nyheder fra museerne

MSD
08.05.17

Få sæsonkort med billetten

Museum Sydøstdanmark giver i år et sæsonkort til gæster, der køber billet til udstillingerne. Sæsonkortet får man helt automatisk, når man har købt en billet til et af Museum Sydøstdanmarks udstillinghuse. Det betyder, at man kvit og frit kan genbesøge udstillingen i hele 2017, når man én gang har købt billet. Kortet er personligt og gælder til det pågældende museum, det er købt på. Undtaget er sæsonkort til Danmarks Borgcenter, der som en ekstra bonus også gælder på Vikingeborgen i 2017.
DesignMuseum Næstved
09.05.17

PIMP YOUR RIDE!

Kan du lide gadgets og teknologi? Er du feinschmecker, når det gælder design? Så er der en ny udstilling på DesignMuseum Næstved på vej til dig. PIMP YOUR RIDE er en tur ind i det mægtige designunivers, der gør tilværelsen lidt mere sprød. Mennesket har alle dage smykket sig og omgivet sig med æstetik; lige fra hulemalerierne til i dag, hvor mange prioriterer at omgive sig med design og kunsthåndværk. Bare fordi, det er sjovt. Fordi, det gør glad. Og fordi, vi kan.
Alle lokationer
07.04.17

Sølvskatten fra Kalvehave

Søndag 2. april gik de to detektorfører Robert Poulsen og Allan Hansen på en mark ved Kalvehave Kirke. Pludselig fik de et signal ud over det sædvanlige. Op af jorden dukkede 30 sølvmønter fra vikingetiden. De ringede fluks til Museum Sydøstdanmark, som kom til stedet. I onsdags blev skatten gravet op af forskningschef Jens Ulriksen og arkæolog Kasper Wurr Stjernqvist assisteret af Robert og Allan.