Nyheder fra museerne

Alle lokationer
23.02.17

Historier om Sydøstdanmark

2017 er udråbt som Historiens År. DR har sat alle sejl til, når en nyproduceret Danmarkshistorie fra foråret ruller over tv-skærmene i den bedste sendetid søndag aften kl. 20.00. Over hele landet vil fortiden bliver markeret og fejret med nye udstillinger, skæve tiltag, diskussion og debat. På Museum Sydøstdanmark synes vi, at historien skal opleves der, hvor den skete! Tag derfor med os på besøg i fortiden: til gravhøje og offermoser, i arkiverne og på magasin, på byvandring og omvisninger i vores udstillinger samt meget meget mere.
Kulturland
24.02.17

Velkommen til Kulturland

Nu kommer der endnu flere gode, sjove, finurlige og varme tilbud fra Museum Sydøstdanmark, Museum Lolland Falster og Østsjællands Museum. Vi er nemlig, sammen, i gang med at stable nye oplevelser på benene til alle, som har lyst til gode stunder, der huskes. Og vi har et helt land at boltre os i; nemlig fra Næstveds nordlige grænse, til Gedser i syd, flankeret af Fakse og Stevns. Tilbuddene er til alle, men især til medborgere i en sårbar situation. 
Danmarks Borgcenter
24.02.17

Jagten på vikingerne starter i Vikingernes Metropol

Vikingernes Metropol Det oplagte sted at begynde jagten på vikingerne er på Danmarks Borgcenter. Lige nu kan man her se udstillingen "Vikingernes Metropol" om Haithabu – eller Hedeby, som vi kalder den på dansk. Det er tale om en udstilling i verdensklasse med helt unikke genstande fra Hedeby-museet ved Slesvig sat ind i en helt ny sammenhæng og scenografi på Danmarks Borgcenter.