Ydelser og erhverv

AV udstyr:
 - To 85”skærme
 - Kabeltilslutning til computer
 - Trådløst headset og mikrofon
 - WiFi
 - Whiteboard
 - Teleslynge

Priser og vilkår
Rådhussalen koster 295 kr. pr. person. Prisen er inklusive kaffe og the, adgangsbilletter til Danmarks Borgcenter og Gåsetårnet samt oprydning, rengøring og forbrugsafgifter. Prisen er incl. moms.
Læs mere om priser, vilkår og regler

Bestil forplejning til mødet - se prislisten her

Se Klokkerummet
Se Dommerkontoret
Til forsiden

RådhussalenRådhussalen er smuk og stilfuld med brede, gamle plankegulve, stuklofter og lysekrone. Med vinduer til tre sider vælter lyset ind i rummet, og en fantastisk udsigt over Slotstorvet, ruinterrænet og Gåsetårnet giver følelsen af at være et ganske særligt sted. 

Rådhussalen er velegnet til foredrag, møder, workshops, seminarer og andre kulturelle arrangementer. Afhængigt af arrangementets art er der plads til max. 50 personer.

Der er to store skærme, lydanlæg, trådløs mikrofon og headset. Den smukke messinglysekrone i loftet har lysdæmperfunktion og der er automatisk gardinstyring fra et lille panel på væggen. Vores IT-tekniker sikrer at alt udstyret virker, inden arrangementet starter.

For at få det mest mulige ud af dit arrangement kan du vælge at bestille en af vores mødepakker. De indeholder alt hvad der skal til af mad og drikke til heldags/halvdagsmøder eller morgen/formiddagsmøder.

Måske skal hele dagen ikke bare gå med at holde møde - måske skal der også være tid til en berigende mødepause. Læg en omvisning, en walk & talk frokost eller noget andet ind i dagen - ring og hør hvad vi kan tilbyde til mødepausen.


Caféopstilling i Rådhussalen.