Arrangementer

Sted
Info
Historier om Sydøstdanmark - Fy Fy Skamme
Vordingborg
Vis
Kom med museumsinspektør Berit Christensen på byvandring og hør om enevældens Vordingborg. Vi går den gamle by rundt og ser nærmere på nogle af de huse, som også stod her dengang. Undervejs snakker vi lidt om byens indbyggere og især om de ”slemme Vordingborg-drenge”, som var i konflikt med den enevældige stat, og som rigtig skulle skamme sig!

Vi slutter af med kaffe og kage i den hyggelige Café Borgen, hvor Berit runder af og svarer på spørgsmål.

Søndag d. 1. oktober kl. 14.00 – 15.30

Mødested er foran billetsalget på Danmarks Borgcenter.

Pris for arrangementet inkl. kaffe/kage er 100 kr. Billetter kan købes online via https://www.danmarksborgcenter.dk/da/nyheder/det-sker eller på Danmarks Borgcenter og Møns Museum

2017 er udråbt som Historiens År, og i løbet af efteråret ruller 2. del af  DR´s store satsning, Historien om Danmark, over tv-skærmene i den bedste sendetid lørdag aften kl. 20.00. Over hele landet vil fortiden bliver markeret og fejret med nye udstillinger, skæve tiltag, diskussion og debat. På Museum Sydøstdanmark synes vi, at historien skal opleves der, hvor den skete! Tag derfor med os på besøg i fortiden: til gravhøje og offermoser, i arkiverne og på magasin, på byvandring og omvisninger i vores udstillinger samt meget meget mere. Vi fortæller de nære og lokale Historier om Danmark ved en perlerække af arrangementer, som tematisk passer til tv-serien.


Kulturnat i Næstved
Næstved Museum
Vis
Kulturnatten i Næstved bliver markeret i både Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, og i Helligåndshuset, Ringstedgade 4, 4700 Næstved, fredag d. 6. oktober kl. 18.00-23.00.


Danmarks største samling af Kähler Keramik, håndbyggede motorcykler, byvandring og masser af moderne design og tilbud i vores museumsbutikker - der vil ske mange spændende ting på Næstved Museum denne aften.

Mere information om arrangementet følger snarest.


Kontakt:
Publikums- og arrangementsansvarlig på Næstved Museum
Stine Spandet Haurum
31191396 // ssh@museerne.dk
Demokrati for alle. Da kvinderne i Køge fik valgret
Køge Museum
Vis

Demokrati for alle. Da kvinderne i Køge fik valgret

 

I Danmark blev Enevælden afskaffet i 1849 med vedtagelsen af den første frie Grundlov. Herefter skulle landets love vedtages af medlemmerne af Rigsdagen. Det var et stort skridt, men man gik dog ikke hele vejen med det samme. En stor del af befolkningen havde ikke fået medbestemmelse. Man taler om de såkaldte fem f’er, der stadig var udelukket: Fjolser, fruentimmere, forbrydere, fattiglemmer og folkehold. I virkeligheden var det ca. 15 % af befolkningen, der havde fået valgret. I det følgende halve århundrede blev der kæmpet for at demokratiet skulle udvides til at omfatte en større del af befolkningen, herunder kvinder. Med vedtagelsen af Grundloven af 1915 blev dette mål nået.

 

Pensioneret afdelings- og arkivleder ved Køge Museum og Køge Arkiverne Birte Broch ridser den generelle baggrund op, men retter i sit foredrag fokus mod de lokale forhold i Køge, hvor der i lighed med andre steder blev kæmpet for at opnå valgret til kvinder og for at ruste kvinderne til at gøre brug af de nye rettigheder. Hvem var de lokale kvindesagsforkæmpere, og hvordan tog de kampen op?

 

Køge Museum/Museum Sydøstdanmark følger med dette og andre arrangementer op på DR’s store satsning, serien ”Historien om Danmark”.

 

Pris: 75 kr. – medlemmer af Museum Sydøstdanmarks Venneforeninger 60 kr. – plus et gebyr på 10 kr. pr billet. Billetter kan købes på Køge Museum og Museum Sydøstdanmarks udstillingssteder i Næstved, Vordingborg og på Møn eller ved at følge linket:

https://www.ebillet.dk/buy.listtt.aspx?site=simple&refno=26774

 


Udstillingsåbning af Strikket Renæssance
DesignMuseum Næstved
Vis
Udstillingsåbningen af 'Strikket Renæssance' finder sted på DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved. 


Vær med til at åbne dette efterårs særudstilling på DesignMuseum Næstved - 'Strikket Renæssance' af kunsthåndværkergruppen Netmaskerne. 


Udstillingen, der er blevet til i et samarbejde med Koldinghus, har senest været vist på Frederiksborg Slot og fra denne lørdag kan den ses på DesignMuseum Næstved i Boderne. 
'Strikket Renæssance' består af en samling af moderne strikkede dragter, der alle er blevet til med inspiration i Renæssancens tøjstil, og vi er stolte over nu, som de første på vores egn, at kunne præsentere Netmaskernes arbejder.

Udstillingen åbnes af strikdesigner Cathrine Kahrs, der også selv har en kjole med på udstillingen. 

Kom forbi Boderne lørdag d. 14. oktober 2017 kl. 14.00 - 16.00 og få det allerførste blik på de spektakulære dragter - vi glæder os til at se jer!

Læs mere om udstillingen 'Strikket Renæssance' HER.


Kontakt:
Publikums- og arrangementsansvarlig ved Næstved Museum
Stine Spandet Haurum
ssh@museerne.dk / 31191396Foto: ©2016 Palle Peter Skov
Udstilling: Strikket Renæssance
DesignMuseums Næstved i Boderne
Vis
Udstillingen 'Strikket Renæssance' kan ses på DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved. 


Vi glæder os her på Næstved Museum til, i dette efterår, at slå dørene op til udstillingen 'Strikket Renæssance' af den danske kunsthåndværkergruppe, Netmaskerne.
Udstillingen, der er blevet til i et samarbejde mellem Netmaskerne og Koldinghus, har senest kunnet opleves på Frederiksborg Slot, og nu har vi fået æren af at præsentere de unikke strikværker her på museet.

'Strikket Renæssance' består af en samling af moderne strikkede dragter, der alle er blevet til med inspiration fra Renæssancens tøjstil. I de spektakulære dragter vil man på én og samme tid kunne genkende snit, farvesammensætninger og mønstre fra Renæssancens tøjstil, men man vil også kunne overraskes og imponeres over de moderne teknikker og spændende nyfortolkninger.

Kunstnergruppen Netmaskerne blev etableret i 2000 og er et stort netværk af kreative strikdesignere, der sammen eksperimenterer med og inspirerer hinanden til at udforske mulighederne ved maskinstrik.
Det er første gang nogensinde, at Netmaskerne udstiller på vores egn. Udover Koldinghus og Frederiksborg Slot har kunsthåndværkergruppens værker været vist på blandt andre Amalienborgmuseet i København, Museet på Sønderborg Slot, Modemessen CIFF og Textilforum i Herning. 

I løbet af udstillingsperioden her på DesignMuseum Næstved vil man som besøgende kunne deltage i en række spændende arrangementer. Der vil både være foredrag, strikkecaféer og kreative værksteder for både børn og voksne, så hold øje med vores hjemmeside for mere information.


Kontakt:
Publikums- og arrangementsansvarlig ved Næstved Museum
Stine Spandet Haurum
ssh@museerne.dk / 31191396


Foto: ©2016 Palle Peter SkovHøstmarked på Næstved Museum
Helligåndshuset / Næstved Museum
Vis
Høstmarkedet vil finde sted onsdag d. 18. oktober 2017 kl. 10.00-15.00 i haven ved Helligåndshuset, Ringstedgade 4, 4700 Næstved.


Traditionen tro markerer vi efterårsferien med Høstmarked på Næstved Museum i haven ved Helligåndshuset, og vi er lige nu i fuld gang med planlægningen af årets marked.

Mere information om arrangementet følger snarest muligt.


Kontakt:
Publikums- og arrangementsansvarlig på Næstved Museum
Stine Spandet Haurum
31191396 // ssh@museerne.dk
Efterårsferie på Næstved Museum - Strikkecafé for børn
DesignMuseum Næstved
Vis
Strikkecaféen finder sted fredag d. 20. oktober kl. 11.00-14.30 på DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved.


Kom og vær med til en hyggelig strikkecafé på Næstved Museum for børn - og deres voksne. 


Lørdag d. 14. oktober 2017 åbner vi udstillingen 'Strikket Renæssance' af kunsthåndværkergruppen Netmaskerne på Næstved Museum. 
Dermed sætter vi også gang i et efterår og en vinter her på museet i kunsthåndværkets og særligt i strikkens tegn. På forskellig vis vil vi invitere vores gæster inden for dørene for at lære mere om, og selv prøve kræfter med, strik og håndarbejde. 

I anledning af skolernes efterårsferie holder vi denne fredag strikkecafé for børn og unge. Strikkecaféen er for alle jer, der elsker at strikke. Det er for jer, der godt kan lide at strikke, men som ikke gider at slå masker op. Og den er for jer, der aldrig nogensinde har holdt et par strikkepinde i hænderne, men som godt kunne tænke sig at prøve det. Kort sagt, strikkecaféen er for alle jer, der har lyst.

Vi stiller både strikkepinde, garn, inspiration, hjælp og vejledning til rådighed - I skal bare møde op. 

Vi glæder os til at fejre efterårsferien med jer!


Pris: 20 kr. for børn ved deltagelse i aktiviteten / Voksne 40 kr. 

Kontakt:
Publikums- og arrangementsansvarlig på Næstved Museum
Stine Spandet Haurum - ssh@museerne.dk  // 31191396
Holmegaard Glasværk - et industrisamfund vokser frem
Holmegaard Glasværk
Vis
Rundvisningen på Holmegaard Glasværk finder sted søndag d. 22. oktober 2017 kl. 10.00 - 11.30 på Holmegaard Glasværk, Glasværksvej 54, 4684 Holmegaard.


Kom med museumsinspektør Susanne Outzen på en rundvisning på Holmegaard Glasværks gamle fabriksområde. Her vil I kunne høre om glasværkets historie, om bygningerne og selve livet, der udspillede sig på og omkring glasværket. 

Rundvisningen vil også tage jer et stykke ud i Holmegaard Mose, så husk varmt tøj og allervigtigst, gummistøvler.


Rundvisningen starter ved Hovedindgangen til det store velkomstcenter på Glasværksvej 54, 4684 Holmegaard. 


Pris 100 kr. + gebyr
Køb jeres billet HER eller i vores museumsbutikker i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved eller i Helligåndshuset, Ringstedgade 4, 4700 Næstved


2017 er udråbt som Historiens År, og i løbet af efteråret ruller 2. del af DR's store satsning, Historien om Danmark, over tv-skærmene i den bedste sendetid lørdag aften kl. 20.00. Over hele landet vil fortiden blive markeret og fejret med nye udstillinger, skæve tiltag, diskussion og debat. På Museum Sydøstdanmark synes vi, at historien skal opleves der, hvor den skete! Tag derfor med os på besøg i fortiden: til gravhøje og offermoser, i arkiverne og på magasin, på byvandring og omvisninger i vores udstillinger samt meget meget mere. Vi fortæller de nære og lokale Historier om Danmark ved en perlerække af arrangementer, som tematisk passer til tv-serien. 

Find alle de øvrige arrangementer på www.museerne.dk/historieromsydoestdanmark


Kontakt:
Publikums- og arrangementsansvarlig på Næstved Museum
Stine Spandet Haurum
ssh@museerne.dk / 31191396
Holmegaard - en uafsluttet fortælling
DesignMuseum Næstved i Boderne
Vis
Udstillingen "Holmegaard - En uafsluttet fortælling" kan ses fra d. 26. oktober - 12. november 2017 på DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved.


Udstillingen "Holmegaard - en uafsluttet fortælling" beskæftiger sig med Homegaard, som det ser ud i dag - tiden efter den seneste konkurs i 2012. Udstillingen er vinklet fra et samtidsarkæologisk perspektiv og tager derfor sit tematiske udgangspunkt i Holmegaards nuværende materielle tilstand og væren.

Publikum får lov til at udforske, hvordan finanskrisen i form af Holmegaards bygninger stadig helt konkret er tilstede i vores hverdag. Udstillingen vil også illustrere, hvordan de aktiviteter og processer, som så brat blev forladt ved konkursen, stadig kan ses og spores i det materielle levn på Holmegaard. 


Pris: Voksne 40 kr. / Børn under 18 år gratis

Kontakt:
Publikums- og arrangementsansvarlig på Næstved Museum
Stine Spandet Haurum - ssh@museerne.dk // 31191396
Sted
Info
Udstilling: Strikket Renæssance
DesignMuseums Næstved i Boderne
Vis
Udstillingen 'Strikket Renæssance' kan ses på DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved. 


Vi glæder os her på Næstved Museum til, i dette efterår, at slå dørene op til udstillingen 'Strikket Renæssance' af den danske kunsthåndværkergruppe, Netmaskerne.
Udstillingen, der er blevet til i et samarbejde mellem Netmaskerne og Koldinghus, har senest kunnet opleves på Frederiksborg Slot, og nu har vi fået æren af at præsentere de unikke strikværker her på museet.

'Strikket Renæssance' består af en samling af moderne strikkede dragter, der alle er blevet til med inspiration fra Renæssancens tøjstil. I de spektakulære dragter vil man på én og samme tid kunne genkende snit, farvesammensætninger og mønstre fra Renæssancens tøjstil, men man vil også kunne overraskes og imponeres over de moderne teknikker og spændende nyfortolkninger.

Kunstnergruppen Netmaskerne blev etableret i 2000 og er et stort netværk af kreative strikdesignere, der sammen eksperimenterer med og inspirerer hinanden til at udforske mulighederne ved maskinstrik.
Det er første gang nogensinde, at Netmaskerne udstiller på vores egn. Udover Koldinghus og Frederiksborg Slot har kunsthåndværkergruppens værker været vist på blandt andre Amalienborgmuseet i København, Museet på Sønderborg Slot, Modemessen CIFF og Textilforum i Herning. 

I løbet af udstillingsperioden her på DesignMuseum Næstved vil man som besøgende kunne deltage i en række spændende arrangementer. Der vil både være foredrag, strikkecaféer og kreative værksteder for både børn og voksne, så hold øje med vores hjemmeside for mere information.


Kontakt:
Publikums- og arrangementsansvarlig ved Næstved Museum
Stine Spandet Haurum
ssh@museerne.dk / 31191396


Foto: ©2016 Palle Peter SkovHolmegaard - en uafsluttet fortælling
DesignMuseum Næstved i Boderne
Vis
Udstillingen "Holmegaard - En uafsluttet fortælling" kan ses fra d. 26. oktober - 12. november 2017 på DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved.


Udstillingen "Holmegaard - en uafsluttet fortælling" beskæftiger sig med Homegaard, som det ser ud i dag - tiden efter den seneste konkurs i 2012. Udstillingen er vinklet fra et samtidsarkæologisk perspektiv og tager derfor sit tematiske udgangspunkt i Holmegaards nuværende materielle tilstand og væren.

Publikum får lov til at udforske, hvordan finanskrisen i form af Holmegaards bygninger stadig helt konkret er tilstede i vores hverdag. Udstillingen vil også illustrere, hvordan de aktiviteter og processer, som så brat blev forladt ved konkursen, stadig kan ses og spores i det materielle levn på Holmegaard. 


Pris: Voksne 40 kr. / Børn under 18 år gratis

Kontakt:
Publikums- og arrangementsansvarlig på Næstved Museum
Stine Spandet Haurum - ssh@museerne.dk // 31191396
Foredrag om Bachs kantater
Helligåndshuset, Næstved Museum
Vis
Foredraget finder sted onsdag d. 8. november kl. 19.30-21.00 i Helligåndshuset, Ringstedgade 4, 4700 Næstved.


Kom til foredrag med forfatter og anmelder Peter Dürrfeld og hør mere om Bachs kantater. 


Foredraget er blevet til i samarbejde mellem Næstved Museum og Næstved Early Music Festival. 
Læs mere om arrangementet og Næstved Early Music Festival her:Pris: 50,00 kr. + gebyr
Der er et begrænset antal billetter til arrangementet - køb dem HER.


Kontakt:
Publikums- og arrangementsansvarlig ved Næstved Museum
Stine Spandet Haurum - ssh@museerne.dk // 31191396

Renæssancen i hedebosyningerne
Køge Museum
Vis
Citynight i Næstved
Næstved Museum
Vis
Sted
Info
Udstilling: Strikket Renæssance
DesignMuseums Næstved i Boderne
Vis
Udstillingen 'Strikket Renæssance' kan ses på DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved. 


Vi glæder os her på Næstved Museum til, i dette efterår, at slå dørene op til udstillingen 'Strikket Renæssance' af den danske kunsthåndværkergruppe, Netmaskerne.
Udstillingen, der er blevet til i et samarbejde mellem Netmaskerne og Koldinghus, har senest kunnet opleves på Frederiksborg Slot, og nu har vi fået æren af at præsentere de unikke strikværker her på museet.

'Strikket Renæssance' består af en samling af moderne strikkede dragter, der alle er blevet til med inspiration fra Renæssancens tøjstil. I de spektakulære dragter vil man på én og samme tid kunne genkende snit, farvesammensætninger og mønstre fra Renæssancens tøjstil, men man vil også kunne overraskes og imponeres over de moderne teknikker og spændende nyfortolkninger.

Kunstnergruppen Netmaskerne blev etableret i 2000 og er et stort netværk af kreative strikdesignere, der sammen eksperimenterer med og inspirerer hinanden til at udforske mulighederne ved maskinstrik.
Det er første gang nogensinde, at Netmaskerne udstiller på vores egn. Udover Koldinghus og Frederiksborg Slot har kunsthåndværkergruppens værker været vist på blandt andre Amalienborgmuseet i København, Museet på Sønderborg Slot, Modemessen CIFF og Textilforum i Herning. 

I løbet af udstillingsperioden her på DesignMuseum Næstved vil man som besøgende kunne deltage i en række spændende arrangementer. Der vil både være foredrag, strikkecaféer og kreative værksteder for både børn og voksne, så hold øje med vores hjemmeside for mere information.


Kontakt:
Publikums- og arrangementsansvarlig ved Næstved Museum
Stine Spandet Haurum
ssh@museerne.dk / 31191396


Foto: ©2016 Palle Peter SkovSted
Info
Udstilling: Strikket Renæssance
DesignMuseums Næstved i Boderne
Vis
Udstillingen 'Strikket Renæssance' kan ses på DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved. 


Vi glæder os her på Næstved Museum til, i dette efterår, at slå dørene op til udstillingen 'Strikket Renæssance' af den danske kunsthåndværkergruppe, Netmaskerne.
Udstillingen, der er blevet til i et samarbejde mellem Netmaskerne og Koldinghus, har senest kunnet opleves på Frederiksborg Slot, og nu har vi fået æren af at præsentere de unikke strikværker her på museet.

'Strikket Renæssance' består af en samling af moderne strikkede dragter, der alle er blevet til med inspiration fra Renæssancens tøjstil. I de spektakulære dragter vil man på én og samme tid kunne genkende snit, farvesammensætninger og mønstre fra Renæssancens tøjstil, men man vil også kunne overraskes og imponeres over de moderne teknikker og spændende nyfortolkninger.

Kunstnergruppen Netmaskerne blev etableret i 2000 og er et stort netværk af kreative strikdesignere, der sammen eksperimenterer med og inspirerer hinanden til at udforske mulighederne ved maskinstrik.
Det er første gang nogensinde, at Netmaskerne udstiller på vores egn. Udover Koldinghus og Frederiksborg Slot har kunsthåndværkergruppens værker været vist på blandt andre Amalienborgmuseet i København, Museet på Sønderborg Slot, Modemessen CIFF og Textilforum i Herning. 

I løbet af udstillingsperioden her på DesignMuseum Næstved vil man som besøgende kunne deltage i en række spændende arrangementer. Der vil både være foredrag, strikkecaféer og kreative værksteder for både børn og voksne, så hold øje med vores hjemmeside for mere information.


Kontakt:
Publikums- og arrangementsansvarlig ved Næstved Museum
Stine Spandet Haurum
ssh@museerne.dk / 31191396


Foto: ©2016 Palle Peter SkovSted
Info
Udstilling: Strikket Renæssance
DesignMuseums Næstved i Boderne
Vis
Udstillingen 'Strikket Renæssance' kan ses på DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved. 


Vi glæder os her på Næstved Museum til, i dette efterår, at slå dørene op til udstillingen 'Strikket Renæssance' af den danske kunsthåndværkergruppe, Netmaskerne.
Udstillingen, der er blevet til i et samarbejde mellem Netmaskerne og Koldinghus, har senest kunnet opleves på Frederiksborg Slot, og nu har vi fået æren af at præsentere de unikke strikværker her på museet.

'Strikket Renæssance' består af en samling af moderne strikkede dragter, der alle er blevet til med inspiration fra Renæssancens tøjstil. I de spektakulære dragter vil man på én og samme tid kunne genkende snit, farvesammensætninger og mønstre fra Renæssancens tøjstil, men man vil også kunne overraskes og imponeres over de moderne teknikker og spændende nyfortolkninger.

Kunstnergruppen Netmaskerne blev etableret i 2000 og er et stort netværk af kreative strikdesignere, der sammen eksperimenterer med og inspirerer hinanden til at udforske mulighederne ved maskinstrik.
Det er første gang nogensinde, at Netmaskerne udstiller på vores egn. Udover Koldinghus og Frederiksborg Slot har kunsthåndværkergruppens værker været vist på blandt andre Amalienborgmuseet i København, Museet på Sønderborg Slot, Modemessen CIFF og Textilforum i Herning. 

I løbet af udstillingsperioden her på DesignMuseum Næstved vil man som besøgende kunne deltage i en række spændende arrangementer. Der vil både være foredrag, strikkecaféer og kreative værksteder for både børn og voksne, så hold øje med vores hjemmeside for mere information.


Kontakt:
Publikums- og arrangementsansvarlig ved Næstved Museum
Stine Spandet Haurum
ssh@museerne.dk / 31191396


Foto: ©2016 Palle Peter SkovSted
Info
Udstilling: Strikket Renæssance
DesignMuseums Næstved i Boderne
Vis
Udstillingen 'Strikket Renæssance' kan ses på DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved. 


Vi glæder os her på Næstved Museum til, i dette efterår, at slå dørene op til udstillingen 'Strikket Renæssance' af den danske kunsthåndværkergruppe, Netmaskerne.
Udstillingen, der er blevet til i et samarbejde mellem Netmaskerne og Koldinghus, har senest kunnet opleves på Frederiksborg Slot, og nu har vi fået æren af at præsentere de unikke strikværker her på museet.

'Strikket Renæssance' består af en samling af moderne strikkede dragter, der alle er blevet til med inspiration fra Renæssancens tøjstil. I de spektakulære dragter vil man på én og samme tid kunne genkende snit, farvesammensætninger og mønstre fra Renæssancens tøjstil, men man vil også kunne overraskes og imponeres over de moderne teknikker og spændende nyfortolkninger.

Kunstnergruppen Netmaskerne blev etableret i 2000 og er et stort netværk af kreative strikdesignere, der sammen eksperimenterer med og inspirerer hinanden til at udforske mulighederne ved maskinstrik.
Det er første gang nogensinde, at Netmaskerne udstiller på vores egn. Udover Koldinghus og Frederiksborg Slot har kunsthåndværkergruppens værker været vist på blandt andre Amalienborgmuseet i København, Museet på Sønderborg Slot, Modemessen CIFF og Textilforum i Herning. 

I løbet af udstillingsperioden her på DesignMuseum Næstved vil man som besøgende kunne deltage i en række spændende arrangementer. Der vil både være foredrag, strikkecaféer og kreative værksteder for både børn og voksne, så hold øje med vores hjemmeside for mere information.


Kontakt:
Publikums- og arrangementsansvarlig ved Næstved Museum
Stine Spandet Haurum
ssh@museerne.dk / 31191396


Foto: ©2016 Palle Peter Skov