Møns Museum

SLOW ENTERTAINMENT I BEDSTE STIL
Er det lang tid siden, du har været på museum? Så giv det lige en chance til. Møns Museum er kongerigets hyggeligste og det er også her Camønoen bor. Kom bare, hvis du har brug for hjælp til din vandring. Vi glæder os til at guide dig ud i alt det grønne. Hvis du ikke skal vandre, har vi samlet alle de bedste fortællinger fra området og pillet de sjoveste ting frem fra magasinerne.

KONGERIGETS HYGGELIGSTE MUSEUM
Vi har gjort os umage for, at alle skal føle sig hjemme på Møns Museum. Og vi har fyldt huset med møbler, du gerne må sidde i. Hold fødselsdag, se udstillingen eller kig i museumsbutikken. Vi er glade for gæster. Med eller uden vandrestøvler, vabler og sure sokker.

GØR DAGEN DEJLIG
Du kan slå dig ned i gårdhaven, stemple en kop kaffe, slænge dig i en sofa og gøre dagen dejlig. Og så skulle du også tage at besøge museets udstilling. Det er slow entertainment i bedste stil. Næsten bedre end fredagsslik. Alle vores fortællinger er ultra lokale. For vi vil så gerne dele vores bedste oplevelser med dig.

HUSK LIGE TANDBØRSTEN
Forresten. Hvis du bliver så vild med museet, at du ikke vil hjem. Så tag tandbørsten med og overnat i vores by-shelter. Der er plads til 12 overnattende gæster så inviter bare klassen, naboerne, vennerne eller familien. Også svigermor. Det er en god måde at være sammen. Det er ikke luksus. Det indrømmer vi gerne. Du har selv liggeunderlag og sovepose med. Men det er top hyggeligt. Og morgenmaden smager fantastisk efter en nat med udsigt til museets hyggelige gårdhave.
Book plads i åbningstiden på tlf. 7070 1236 eller køb en overnatningsbillet i museums butikken den koster 50 kr.

By-shelter kan benyttes 1. marts - 19. december

Kontakt:

Møns Museum og Camønoen
Storegade 75 4780 Stege
tlf. 3166 6433

www.moensmuseum.dk

camoenoen@museerne.dk

Se åbningstider for Møns Museum her

Camønostemplet til vandrepasset finder du i museumsbutikken.