Egn Bed & Breakfast

Velkommen

Egn Bed & Breakfast er et lille B&B på landet på det smukke Møn, der tilbyder imødekommende logi og et perfekt tilflugtssted. En sand perle, Egn Bed & Breakfast leverer det bedste indenfor afslappet og hyggelig indkvartering og placering. Gemt væk, men alligevel tæt nok til de fantastiske oplevelser og attraktioner Møn byder på.

Hos Egn Bed & Breakfast hylder vi vores egn, vores lokale landmænd, producenter, mejerister og brygmestre og deres unikke produkter og råvarer. Vi  har dyb respekt for vores lokale natur og vores egns historie.

Det handler for os om at yde det optimale for vores gæst og  bidrage med den ekstra dedikation og at sætte det ekstra aftryk, så hver gæst får en uforglemmelig oplevelse, hvor bedste service er den, vi elsker at yde for enhver, der gæster vores hyggelige, romantiske og stilfulde B&B.

Vi gør vores ypperste for at favne og opfylde de ønsker, gæsten måtte have, og vi bidrager med hjemlig hygge, personlig betjening og service i topklasse på alle niveauer – det er vores passion.

Det vigtigste for os er at skabe en perfekt oplevelse for gæsten med vores elementer af høj gastronomi, fred, natur og trygge rammer.

Vi ønsker, at du føler dig hjemme hos os på Egn Bed & Breakfast.

Se mere på www.Egnbb.dk