CulturePoint: Fine tilbud og rabatter på kulturoplevelser

CulturePoint er et fællesskab samlet i en app og en hjemmeside, som giver kulturinteresserede adgang til oplevelser, særtilbud og rabatter på museer og kulturinstitutioner, kulturen i naturen, restauranter og overnatninger på Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland. CulturePoint kan også bruges til at få inspiration til, hvad man kan opleve, herunder information om arrangementer, begivenheder og kulturattraktioner.

Hvordan virker det?

Formlen er enkel: Hver gang du benytter dig af et tilbud eller læser om et museum, en restaurant eller et arrangement på hjemmesiden eller i app'en, optjener du point. Disse points giver adgang til specialtilbud, særarrangementer eller rabatter. Når du inviterer venner, bekendte eller familie med i CulturePoint optjener du også point. Jo flere point, du sparer op, desto bedre bliver dit næste kulturtilbud.

Et kulturfællesskab

Kultur er med til at definere, hvem vi er som mennesker, som folk og som nation. CulturePoint er et samlingssted for alle, der interesserer sig for kultur. Kulturen på Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland er mangfoldig og rig på kvalitetsfyldte kulturoplevelser. Målet med CulturePoint er at inspirere dig til at opleve det hele.

CulturePoint er et samarbejde mellem Museum Lolland-Falster, Museum Sydøstdanmark, Østsjællands Museum, VisitLolland-Falster og VisitSydsjælland-Møn.

Tilmeld dig i dag og få fordelene med det samme

Kulturfællesskabet og fordelene i CulturePoint udvikler sig i samme tempo, som antallet af nye medlemmer kommer til. Jo flere point du sparer op, desto flere muligheder, bedre tilbud og nemmere adgang får du til kulturen på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster.

Og så får du point for at tilmelde dig CulturePoint. Tilmeld dig i dag!

Tilmeld dig CulturePoint og bliv rigere på kultur.