En interaktiv helhedsoplevelse

I hjertet af Vordingborg ligger oplevelsescentret 'Danmarks Borgcenter', som består af det gamle Vordingborg Slot, der blev grundlagt i 1160 af Valdemar den Store og det 36 meter høje Gåsetårn, som blev bygget 200 år senere af Valdemar Atterdag.

Danmarks Borgcenter formidler og indsamler viden fra ca 2000 borge og voldsteder, og genskaber denne viden til dig i interaktive fortællinger i udstillingshuset. Store dele af borgcentret er indrammet af den gamle voldgrav, som bidrager til en godt bevaret helhedsoplevelse, som formidler de mange fortællinger fra middelalderen til i dag. 

Du kan altid følge Danmarks Borgcenter via: 

 

Dronningerne indtager Vordingborg

Alt for få dronninger fylder i historiebøgerne, og når de finder vej, er det i højere grad som magnet for sladder, end som de indflydelsesrige kvinder, de var.

Med ’Magtens Dronninger’ trækker Danmarks Borgcenter syv stærke dronninger frem i lyset og viser, hvorfor de bør indskrives med versaler i danmarkshistorien.

Flere historiske oplevelser

Med krig, vold og magt tager vi dig med på en tidsrejse tilbage til magtens centrum, når Danmarks Borgcenter sætter scenen for flere historiske oplevelser i museets majestætiske rammer.

Planlæg dit besøg

Vil du gerne besøge historien på Danmarks Borgcenter? Så klik ind under 'praktisk info' og læs alt om priser og åbningstider, parkering og garderobe og planlæg dit besøg ned til mindste detalje.

Fri adgang til Danmarks Borgcenter

Med et årskort fra Museum Sydøstdanmark får du fri adgang til hele syv museer og attraktioner samt masser af fordele, rabatter og tilbud.

Bliv inviteret til særlige arrangementer og åbninger, få rabat i butik og restaurant - og meget mere.