Borgvandring

Dato: 02. august - 06. august 2021

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: Inkluderet i entre til museet

Hvad kan jeg opleve?

Tag på borgvandring med din entrébillet og få en museumsoplevelse ud over det sædvanlige.

Kom med på en tur i de gamle ruiner i Vordingborg – en tur fyldt med anekdoter fra det virkelige liv og andre overraskende finurligheder. Vidste du for eksempel, hvor udtrykket ”at få en spand lort i hovedet” kommer fra?

Undervejs på turen fortælles om borgens historie i de 500 år i aktiv borgtjeneste… Og lidt om før og lidt om efter. Og hvad er det nu lige med den gås? Og hvor ligger Saras have? Hvor boede kongen? Og hvad havde venderne, esterne og svenskerne med borgen i Vordingborg at gøre? Museumsformidler Steen Djurshuus guider dig igennem nogle af de mange, spændende historier, som borgen gemmer på.

Turen er inkluderet i entre til museet og tilbydes unikt på disse dage og tidspunkter.

Adresse: Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg
Mødested: Foran indgangen til Danmarks Borgcenter
Dato og tid: 02. august 2021 // 03. august 2021 // 05. august 2021 // 06. august 2021,  alle dage kl. 11.00 – 12.00 og igen kl. 13.00 – 14.00 (kom gerne i god tid)

Turen er udendørs.

Deltagelse i borgvandringen kræver billet til museet. Vi forbeholder os retten til kun at tage et begrænset antal deltagere med på tur efter først til mølle-princippet. Derfor anbefaler vi, at du kommer i god tid.

Arrangementet afholdes i overensstemmelse med gældende corona-restriktioner. Se sundhedsmyndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk. I tilfælde af aflysning vil alle billetkøbere blive informeret og få refunderet det fulde beløb på det kort, der i første omgang har betalt.

Restaurant Borgen – en gastronomisk perle på det smukke ruinterræn
Husk at du efter arrangementet kan bestille bord på Restaurant Borgen, der ligger placeret i den fredede gule mandskabsbygning i den sidste tilbageværende rest af Prins Jørgens palæ – opført på borgpladsen i 1673.

Restauranten serverer smukt anrettet smørrebrød til dem, der gerne vil have, at museumsoplevelsen varer lidt længere. Her kan I vende dagens oplevelser over et lækkert måltid samt en øl, vand eller friskbrygget kaffe, mens I nyder den imponerende udsigt til det historiske Gåsetårn.