Byvandring: Valdemar Atterdags Vordingborg

Dato: 26. juli 2021

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: 75 - 85 kr.

Tag på tur i Valdemar Atterdags Vordingborg sammen med den lokalkendte museumsformidler, Michael Wiberg, mandag den 26. juli.

Det er ingen hemmelighed, at Valdemarene i den grad har sat deres præg på Vordingborg. Men vidste du, at det ikke kun er den prægtige borg, de har bygget? Særligt Valdemar Atterdag gennemførte i sin regeringstid store anlægsarbejder rundt om i byen, og det er netop disse, du kan se på denne helt særlige byvandring, hvor Wiberg øser ud af sin enorme viden om Vordingborgs historiske skatkammer.

Turen vil blandt andet gå igennem Slotstorvet, Algade, Lilletorv og Københavnsvej med forskellige afstikkere hist og pist. Her vil vi se på nogle af de af de mindesmærker og symboler, der husker os på den historie, der omfavner hele Vordingborg by på smukkeste vis.

Vandringen gennemføres uanset vind og vejr, så længe det vurderes forsvarligt. Husk derfor sko og tøj til lejligheden. Den er ikke velegnet for dårligt gående.

Adresse: Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg
Mødested: Foran indgangen til Danmarks Borgcenter
Dato og tid: 26. juli 2021, 11.00 – 12.00 (kom gerne lidt før)
Alm. billetpris: 85 kr.
Museumsforeningen Sydsjælland & Møn billetpris: 75 kr.
Årskort billetpris: 75 kr.

Museumsforeningskort / årskort skal kunne fremvises ved ankomst.

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Arrangementet afholdes i overensstemmelse med gældende corona-restriktioner. Se sundhedsmyndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk. I tilfælde af aflysning vil alle billetkøbere blive informeret og få refunderet det fulde beløb på det kort, der i første omgang har betalt.

Restaurant Borgen – en gastronomisk perle på det smukke ruinterræn

Husk at du efter arrangementet kan bestille bord på Restaurant Borgen, der ligger placeret i den fredede gule mandskabsbygning i den sidste tilbageværende rest af Prins Jørgens palæ – opført på borgpladsen i 1673.

Restauranten serverer smukt anrettet smørrebrød til dem, der gerne vil have, at museumsoplevelsen varer lidt længere. Her kan I vende dagens oplevelser over et lækkert måltid samt en øl, vand eller friskbrygget kaffe, mens I nyder den imponerende udsigt til det historiske Gåsetårn.