Clement Kjærsgaard: Magt - er demokratiet i krise?

Dato: 04. oktober 2021

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: 0 - 229 kr.

Hvad kan jeg opleve?

Hvordan står det til med magten i dag? Det kan du blive klogere på, når Danmarks Borgcenter, i anledning af kommunalvalget, inviterer til foredrag om magt og demokrati med den altid skarpe Clement Kjærsgaard mandag den 04. oktober.

Valdemar Sejr, Valdemar Atterdag og Valdemar Den Store. Alle har de siddet på magten i Vordingborg og i Danmark. Men hvordan står det til med magten i dag? Det kan du blive klogere på, når Danmarks Borgcenter, i anledning af kommunalvalget, inviterer til foredrag om magt og demokrati med den altid skarpe Clement Kjærsgaard mandag den 04. oktober i Teatersalen på Vordingborg Uddannelsescenter.

"Ja, demokratiet er i krise - og det har svært ved at forny sig selv". Så klar er analysen fra tv-vært, redaktør m.m. Clement Kjersgaard, der i sit foredrag taler om demokratiet på alle niveauer - fra efterårets Kommunalvalg til den globale magtkamp. For over 20 år har den teknologiske og samfundsmæssige udvikling ændret spillereglerne for alle, der har magt - eller tror, de har den. Hvad venter der politikere, journalister, lobbyister, græsrødder - og borgere?

Foredraget varer 45 minutter efterfulgt af 1 times spørgsmål og svar.

Clement Kjærsgaard (f.1975) er vinder af bl.a. Publicistprisen og tre TV-Priser, siden 2010 vært på “Debatten” og p.t. desuden vært på “Clement Kalder Jorden”. Udgiver af magasinerne RÆSON (raeson.dk) og Æra (historiemagasinet.dk) samt grundlægger af Vidensfestival (vidensfestival.dk)

Adresse: Vordingborg Uddannelsescenter, Teatersalen, Chr. Richardtsvej 43, 4760 Vordingborg.
Dato og tid: 04. oktober 2021, 20.00 – 21.45
Døre: 19.30 - 19.50
Alm. billetpris: 229 kr.
Medlem af Museumsforeningen Sydsjælland & Møn billetpris: gratis
Årskortholder billetpris: gratis

Bemærk: Arrangementet afholdes på Vordingborg Uddannelsescenter, Teatersalen, Chr. Richardtsvej 43, 4760 Vordingborg.

Museumsforeningskort / årskort skal kunne fremvises ved ankomst, såfremt der er bestilt billet hersom.

Pladser er unummereret og fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen via mobilepay (vi tager ikke kontanter eller dankort). Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.