Havevandring: Dyreliv i haven

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: 65 - 75 kr.

Hvad kan jeg opleve?

Find solhat og sensommerhumør frem og få inspiration til at skabe en oase for insekter hjemme i din egen have, når vi tager på havevandring i Historisk Botanisk Have 12. september i anledning af Havens Dag 2021.

Vi spoler tiden tilbage til 1921. Dengang – i kølvandet på 1. verdenskrig – etablerede havearkitekt G.N. Brandt en historisk botanisk have i hjertet af Vordingborg. Haven var den første af sin art i Danmark, og kan i år fejre rundt i form af 100 år.

I anledning af "Havens Dag" inviterer Danmarks Borgcenter til eksklusiv havevandring sammen med landskabsarkitekt og naturformidler, Mette Larsen. Her – omringet af flora og fauna fra top til tå – bliver du taget på en botanisk rejse ind i havens dyreliv.

I år er temaet for dagen nemlig 'Dyreliv i Haven', så denne omvisning vil selvfølgelig handle om alt det, der kribler og krabler i haven. Og der er netop masser af muligheder for at skabe levesteder og finde fødekilder for dyr og insekter i Historisk Botanisk Have.

Så find solhat og sensommerhumør frem og få inspiration til at skabe en oase for insekter hjemme i din egen have.

Adresse: Historisk Botanisk Have, Slotstorvet 1, 4760 Vordingborg
Mødested: Foran Historisk Botanisk Have
Dato og tid: 12. september 2021, 11.00 – 11.45 (kom gerne lidt før)
Alm. billetpris: 75 kr.
Museumsforeningen Sydsjælland & Møn billetpris: 65 kr.
Årskort billetpris: 65 kr.

Museumsforeningskort / årskort skal kunne fremvises ved ankomst.

Eventuelt overskydende billetter sælges i receptionen på Danmarks Borgcenter på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Restaurant Borgen – en gastronomisk perle på det smukke ruinterræn

Husk at efter arrangementet kan bestille bord på Restaurant Borgen, der ligger placeret i den fredede gule mandskabsbygning i den sidste tilbageværende rest af Prins Jørgens palæ – opført på borgpladsen i 1673.

Restauranten serverer smukt anrettet smørrebrød til dem, der gerne vil have, at museumsoplevelsen varer lidt længere. Her kan I vende dagens oplevelser over et lækkert måltid samt en øl, vand eller friskbrygget kaffe, mens I nyder den imponerende udsigt til det historiske Gåsetårn.