Preben Elkjær - Danmarks målkonge nr. 1

Moderne konger: Preben Elkjær - Danmarks målkonge nr. 1

Dato: 12. august 2021

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: 185 - 259 kr. (inkl. museumsentré)

Valdemar Sejr, Valdemar Atterdag og Valdemar Den Store. Alle har de regeret det danske land i fordums tid og kunnet kalde sig konger af Danmark.

En anden der også kan kalde sig konge af Danmark er den folkekære, pensionerede fodboldspiller, Preben Elkjær, der siden 80’erne har regeret alverdens fodboldbaner i ind- og udland, og i dag sidder øverst på tronen som en af Danmarks allerstørste og mest elskede folkehelte – som hele Danmarks målkonge nummer 1.

Til dette hylemorsomme og hudløst ærlige foredrag fortæller Elkjær om sit liv med alle dets op- og nedture på- og udenfor banen. Undervejs vil du blandt andet høre om tiden på det legendariske 80’er-landshold og om hans lange og glorværdige karriere i blandt andet Tyskland, Belgien og Italien.

Foredraget vil være spækket med anekdoter og videoklip fra Elkjærs karriere, og der vil være garanti for grin og latterkramper, når Elkjær med sin varme, smittende charme deler ud af sine fortællinger om at være en anderledes og modig angriber med en uortodoks stil og en fandenivoldskhed, der næppe er set på det danske landshold siden da.

Moderne konger
’Moderne konger’ er en foredragsrække arrangeret af Danmarks Borgcenter, som vender blikket væk fra den traditionelle kongerække og i stedet zoomer ind på nogle af historiens mere moderne kulturkonger; fra kogen af grønsværen i form af Preben Elkjær til The King of Rock ’n’ Roll – og meget mere.

Adresse: Vordingborg Uddannelsescenter, Teatersalen, Chr. Richardtsvej 43, 4760 Vordingborg.
Dato og tid: 12. august 2021, 20.00 – 21.30
Døre: 19.30 - 19.50
Alm. billetpris: 259 kr. (inkl. museumsentré til Danmarks Borgcenter på dagen inden for almindelig åbningstid)
Museumsforeningen Sydsjælland & Møn billetpris: 225 kr. (inkl. museumsentré til Danmarks Borgcenter på dagen inden for almindelig åbningstid)
Årskort billetpris: 185 kr.

Bemærk: Arrangementet afholdes på Vordingborg Uddannelsescenter, Teatersalen, Chr. Richardtsvej 43, 4760 Vordingborg.

Billetten til foredraget giver adgang til Danmarks Borgcenter hele dagen 12. august inden for museets almindelige åbningstid. Blot medbring og vis billetten i indgangen.

Museumsforeningskort / årskort skal kunne fremvises ved ankomst.

Pladser er unummereret og fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Arrangementet afholdes i overensstemmelse med gældende corona-restriktioner. Se sundhedsmyndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk. I tilfælde af aflysning vil alle billetkøbere blive informeret og få refunderet det fulde beløb på det kort, der i første omgang har betalt.