Omvisning: Borgens historier // 02.07

Dato: 02. juli 2021

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: 65 - 75 kr.

Kom med en tur i de gamle ruiner i Vordingborg sammen med den lokalkendte guide, Michael Wiberg, og bliv klogere på nogle af de mange, spændende historier, som borgen gemmer på.

Undervejs på turen vil du blive meget klogere på Borgens 500-årige historie i aktiv borgtjeneste... og lidt om før og lidt om efter. Og hvad er det nu lige med den gås? Og hvor ligger Saras have? Hvor boede kongen? Og hvad havde venderne, esterne og svenskerne med borgen i Vordingborg at gøre?

Omvisningen er en tur fyldt med anekdoter fra det virkelige liv og andre sjove og overraskende finurligheder.

Prisen inkluderer rundvisning. Adgang til Gåsetårnet og Danmarks Borgcenter skal købes særskilt.

Adresse: Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg
Mødested: Foran indgangen til Danmarks Borgcenter
Dato og tid: 02. juli 2021 // 30. juli 2021 - begge dage 11.00 – 12.00 (kom gerne lidt før)
Alm. billetpris: 75 kr.
Museumsforeningen Sydsjælland & Møn billetpris: 65 kr.
Årskort billetpris: 65 kr.

Museumsforeningskort / årskort skal kunne fremvises ved ankomst.

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Arrangementet afholdes i overensstemmelse med gældende corona-restriktioner. Se sundhedsmyndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk. I tilfælde af aflysning vil alle billetkøbere blive informeret og få refunderet det fulde beløb på det kort, der i første omgang har betalt.

Restaurant Borgen – en gastronomisk perle på det smukke ruinterræn

Husk at du efter arrangementet kan bestille bord på Restaurant Borgen, der ligger placeret i den fredede gule mandskabsbygning i den sidste tilbageværende rest af Prins Jørgens palæ – opført på borgpladsen i 1673.

Restauranten serverer smukt anrettet smørrebrød til dem, der gerne vil have, at museumsoplevelsen varer lidt længere. Her kan I vende dagens oplevelser over et lækkert måltid samt en øl, vand eller friskbrygget kaffe, mens I nyder den imponerende udsigt til det historiske Gåsetårn.