Omvisning: Grundlovsvandring

Dato: 05. juni 2021

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: 65 - 75 kr.

Lørdag den 05. juni fejrer vi Grundloven og demokratiet i Danmark. Men vidste du, at Vordingborg gennem historien har dannet centrum for flere skelsættende lovgivninger – og faktisk også dannelsen af det demokrati, vi kender i dag?

Til denne særlige grundlovsvandring kommer du sammen med den lokalkendte guide, Michael Wiberg, på en tur i Grundloven. Her vil du blandt andet høre om tilblivelsen af demokratiet og Vordingborgs indflydelse på de rettigheder, vi har i dag.

Enten før eller efter rundvisningen anbefaler vi, at du tager en tur på egen hånd i det historiske Gåsetårn eller i Danmarks Borgcenters udstillingsbygning. Ønsker du blot at slappe af, kan vi også anbefale en kop kaffe eller lidt koldt at drikke i museets atmosfæriske ’Restaurant Borgen’.

Prisen inkluderer rundvisning. Adgang til Gåsetårnet og Danmarks Borgcenter skal købes særskilt.

Adresse: Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg
Mødested: Foran indgangen til Danmarks Borgcenter
Dato og tid: 05. juni 2021, 14.00 – 14.45 (kom gerne lidt før)
Alm. billetpris: 75 kr.
Museumsforeningen Sydsjælland & Møn billetpris: 65 kr.
Årskort billetpris: 65 kr.

Museumsforeningskort / årskort skal kunne fremvises ved ankomst.

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Arrangementet afholdes i overensstemmelse med gældende corona-restriktioner. Se sundhedsmyndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk. I tilfælde af aflysning vil alle billetkøbere blive informeret og få refunderet det fulde beløb på det kort, der i første omgang har betalt.

Restaurant Borgen – en gastronomisk perle på det smukke ruinterræn

Husk at du enten før eller efter arrangementet kan bestille bord på Restaurant Borgen, der ligger placeret i den fredede gule mandskabsbygning i den sidste tilbageværende rest af Prins Jørgens palæ – opført på borgpladsen i 1673.

Restauranten serverer smukt anrettet smørrebrød til dem, der gerne vil have, at museumsoplevelsen varer lidt længere. Her kan I vende dagens oplevelser over et lækkert måltid samt en øl, vand eller friskbrygget kaffe, mens I nyder den imponerende udsigt til det historiske Gåsetårn.