Restaurant Borgen: Fra have til mave - en aften i urternes tegn

Dato: 09. september 2021

Tid: 18:00 - 22:00

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: 399 kr.

Hvad kan jeg opleve?

Slip sanserne løs og kom til 4-retters middag i urternes tegn på Restaurant Borgen - en del af Danmarks Borgcenter.

Tag med på en historisk og sanselig rejse i urternes tegn, når Restaurant Borgen i anledning af Historisk Botanisk Haves 100-års jubilæum inviterer på fire-retters menu og fortællinger i restaurantens idylliske omgivelser.

Vi starter rejsen med en tur i Historisk Botanisk Have, der ligger blot et stenkast fra restauranten. Her vil landskabsarkitekt og haveekspert, Mette Larsen, fortælle om havens historie og tilblivelse, som rummer alt fra historiske planter til fantastiske urter.

Dernæst går turen til Restaurant Borgen, hvor du - med udsigt til haven - vil nyde en lækker 4-retters menu kreeret af køkkenchef, Xenia Beenfeldt, med inspiration fra havens urtesamling.

Undervejs - og mens du spiser - vil Mette fortælle små anekdoter om de planter og urter, der indgår i menuen. Og mon ikke vi også skal smage en lækker, hjemmelavet kryddersnaps med en helt særlig historie?

Vi glæder os til at se dig til en fortryllende aften i urternes tegn!

Praktisk info:
Adresse: Restaurant Borgen, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg
Mødested: Foran Restaurant Borgen
Dato & tid: 09. september 2021, 18.00 - 22.00 (fleksibelt sluttidspunkt)
Pris: 399 kr. (inkl. 4-retters menu, rundvisning i Historisk Botanisk Have & fortællinger i løbet af aftenen. Drikkevarer tilkøbes seperat).

Forudgående bordreservation er nødvendigt. Ring og bestil bord på tlf.: +45 31 12 77 68. Vi har et begrænset antal pladser til arrangementet.

Ved for få tilmeldte forbeholder vi os retten til at aflyse. Alle der måtte have bestilt bord vil blive kontaktet herom hurtigst muligt, såfremt dette skulle være tilfældet.