Troubadour-koncert: BELLMANIA – fra Bellman til Drachmann

Dato: 11. juni 2021

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: 75 - 125 kr. (inkl. museumsentré)

Martin Bagge (guitar, sang, SE)
Storbackakvartetten (strygekvartet, SE)

Kom til koncert i bedste troubadour-stil, når den svenske, prisbelønnede visefortolker, Martin Bagge, sammen med strygekvartetten ’Storbackakvartetten’, tager dig på en musikalsk rejse i dansk og svensk visetradition.

Her – omringet af skeletter, historiske effekter og stemningsmættede iscenesættelser – kan du opleve en koncert i absolut særklasse, når Bellmania øser ud af deres enorme musikalitet og viser, hvordan store digteres liv og kunst er flettet sammen og påvirker os selv den dag i dag.

Tekst og musik af Bellman, J.H. Roman, Evert Taube, Holger Drachmann og Tove Ditlevsen.

Prisen inkluderer koncert samt forudgående museumsentré til Danmarks Borgcenter samme dag inden for museets almindelige åbningstid.

Adresse: Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg
Dato og tid: 11. juni 2021, 20.00 – 21.00
Døre: 19.30 – 19.50
Alm. billetpris: 125 kr. (inkl. forudgående museumsentré samme dag inden for alm. åbningstid)
Museumsforeningen Sydsjælland & Møn billetpris: 75 kr.
Årskort billetpris: 75 kr.

Unummererede siddepladser efter-først-til-mølle-princippet på arrangementstrappen på Danmarks Borgcenter.

Museumsforeningskort / årskort skal kunne fremvises ved ankomst.

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Arrangementet afholdes i overensstemmelse med gældende corona-restriktioner. Se sundhedsmyndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk. I tilfælde af aflysning vil alle billetkøbere blive informeret og få refunderet det fulde beløb på det kort, der i første omgang har betalt.

Atmosfæren er sat til en oplevelse i særklasse på museumstrappen