Borgens historier // 17.06

Kom med en tur i de gamle ruiner i Vordingborg sammen med den lokalkendte guide, Michael Wiberg, og bliv klogere på nogle af de mange, spændende historier, som borgen gemmer på.

Dato: 17. juni 2023

Tid: 11:00 - 12:00

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: 65 - 75 kr.

Undervejs på turen vil du blive meget klogere på Borgens 500-årige historie i aktiv borgtjeneste... og lidt om før og lidt om efter. Og hvad er det nu lige med den gås? Og hvor ligger Saras have? Hvor boede kongen? Og hvad havde venderne, esterne og svenskerne med borgen i Vordingborg at gøre?

Omvisningen er en tur fyldt med anekdoter fra det virkelige liv og andre sjove og overraskende finurligheder.

10% rabat på entrébilletten

Vil du også besøge historien på Danmarks Borgcenter? Så giver vi 10% rabat på entrébilletten til museet samme dag som denne omvisning foregår, hvis du viser din omvisning-billet til vores museumsværter i receptionen.

Praktisk info

Adresse: Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg
Mødested: Foran indgangen til Danmarks Borgcenter
Dato og tid: 17.06 // 15.10 - begge dage kl. 11.00 – 12.00
Alm. billetpris: 75 kr.
Museumsforeningen Sydsjælland & Møn billetpris: 65 kr.
Årskort billetpris: 65 kr.

Prisen inkluderer rundvisning. Adgang til Gåsetårnet og Danmarks Borgcenter skal købes særskilt. Hvis du viser din omvisning-billet til vores museumsværter i receptionen, giver vi 10% rabat på entrébilletten til museet samme dag som denne rundvisning foregår.

Museumsforeningskort / årskort skal kunne fremvises ved ankomst.

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Café Borgen

Er du sulten på mere, anbefaler vi at nyde frokosten på Café Borgen, der ligger placeret på det gamle ruinterræn. Her kan du vende dagens oplevelse over en velsmurt sandwich, mens du nyder den smukke udsigt til Gåsetårnet.

Flere historiske oplevelser i vente

Vi rejser gennem tiden, når vi tager dig med på historisk gode omvisninger på Danmarks Borgcenter.

Sommer på Borgen

Vidste du at du i sommerferien gratis kan komme med på rundvisninger på det smukke og historiske borgterræn? Se efter 'Sommer på Borgen' rundvisninger i kalenderen