Eksklusiv før-åbning af Danmarks Borgcenter for årskortholdere

Danmarks Borgcenter inviterer alle årskortholdere til at deltage i eksklusiv før-åbning af museet. Dagen byder på et glas bobler, lidt salte snacks, taler af blandt andre Jim Lyngvild og muligheden for at opleve de genskabte dronninge-smykker som den første.

Dato: 29. marts 2023

Tid: 11:00 - 14:00

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: Gratis (kræver dog tilmelding)

Invitation til eksklusiv før-åbning

Som årskortholder på Museum Sydøstdanmark inviterer vi dig hermed til eksklusiv før-åbning af Danmarks Borgcenter 29. marts 2023 klokken 11.00.

Det er os en stor glæde at kunne invitere dig som årskortholder til eksklusiv før-åbning af Danmarks Borgcenter, inden museet officielt åbner for offentligheden 01. april 2023.

Dronningerne får smykker

Sidste år slog Danmarks Borgcenter dørene op for den succesfulde udstilling 'Magtens Dronninger', der er blevet til i samarbejde med designer Jim Lyngvild. Her kunne besøgende møde syv af middelalderens magtfulde dronninger og blive klogere på deres rolle i spillet om borgen og magten.

Og når Danmarks Borgcenter atter slår dørene op for en ny sæson, bliver det med en række helt nye og aldrig-før genskabte dronninge-smykker. Helt konkret drejer det sig om kronerne til Magrete 1., Sofia af Minsk og Agnes af Brandenburg samt halskraverne til dronningerne Dagmar og Berengária.

Tilmeld dig før-åbningen som årskortholder, og bliv den første til at opleve smykkerne, inden museet officielt åbner 01. april for offentligheden.

Program

11.00: Tale v/ Bestyrelsesformand for M/SD, Torben Nielsen
11.05: Tale v/ Designer, Jim Lyngvild
11.10: Tale v/ Borgmester, Mikael Smed
11.15: Fri adgang til Danmarks Borgcenter for dig som årskortholder
14.00: Tak for i dag - museet lukker.

Arrangementet vil foregå som åbent hus i tidsrummet 11.00 - 14.00, og Danmarks Borgcenter vil være vært for et glas bobler og lidt salte snacks (serveres indtil klokken 12.00).

Af hensyn til forplejning bedes du dog tilmelde dig på forhånd via tilmeldingsformularen senest 28. marts klokken 10.00.

Vi betragter din tilmelding som bindende.

Adresse:
Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg

Dato og tidspunkt:
29. marts 2023, 11.00 - 14.00 (åbent hus).

Tilmelding:
Via tilmeldingsformularen på siden senest fredag den 28. marts klokken 10.00.

Arrangementet gælder kun for årskortholdere på Museum Sydøstdanmark.

Læs mere om udstillingen

Tilmeld dig eksklusiv før-åbning for årskortholdere

Stamdata
Skriv det fulde navn på den tilmeldte
Sæt kryds for at bekræfte, at du har et gyldigt årskort til Museum Sydøstdanmark.

Har du nogle kommentarer til din tilmelding, så skriv dem her.
Jeg giver hermed tilladelse til at Danmarks Borgcenter (Museum Sydøstdanmark) må opbevare mine personlige oplysninger, så de kan registrere min tilmelding og komme i kontakt med mig, hvis det bliver nødvendigt.