Fortidsmindedag - Viemose Skov

Interesserer du dig for danmarkshistorien? Så tag med ud på besøg på et vores mange, fantastiske fortidsminder, når Danmarks Borgcenter tager historieinteresserede gæster med på en gåtur i en af egnes skønne skove.

Dato: 23. april 2022

Tid: 10:00 - 12:00

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: Gratis

De arkæologiske museer i Danmark og Slots- og Kulturstyrelsen afholder i slutningen af april årets ’Fortidsmindedag’. Formålet er at lokke danskerne ud i by og land for at øge kendskabet og interessen for danmarkshistorien via et besøg på et af vores mange, fantastiske fortidsminder.

På Sydsjælland kan du i selskab med Danmarks Borgcenter komme på en ca. 4 kilometer lang gåtur i en af egnes skønne skove, Viemose Skov. Her – omringet af gamle gravhøje og et fløjtende fugleliv – kommer du tæt på nogle af stedets forhistoriske gravhøje, en sten med skåltegn og et stykke af den tidligere Kalvehavebane.

Alle er velkomne, og det er gratis at deltage.

10% rabat på entrébilletten

Vil du også besøge historien på Danmarks Borgcenter? Så giver vi 10% rabat på entrébilletten til museet samme dag som denne tur foregår, hvis du viser din turbillet til vores museumsværter i receptionen.

Praktisk info

Mødested: Indgangen til Viemose Skov, Søndre Led 7, 4771 Kalvehave
Dato: 23. april
Tidspunkt: kl. 10-12
Pris: Gratis

Turen foregår til fods og gennemføres uanset vind og vejr, så længe dette vurderes forsvarligt. Medbring derfor tøj og sko til lejligheden.

Der er et begrænset deltagerantal på turen. Vi anbefaler derfor, at du ”køber” din billet via knappen nu.

Tag med tilbage til magtens centrum

Er du klar til med krig og vold at blive taget med på en tidsrejse tilbage til magtens centrum? Så besøg Danmarks Borgcenter i ruinerne på den engang så mægtige kongeborg og tag turen op i Nordens bedst bevarede middelaldertårn, Gåsetårnet.