Historien om Peters Værft

Kom på eksklusiv omvisning på Peters Værft sammen med den lokalkendte guide, Michael Wiberg, og få hele historien om Peters Værft og Petersgaard.

Dato: 30. april 2022

Tid: 14:00 - 15:30

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: 50 - 85 kr.

På omvisningen kan du høre om tiden som civilt værft til at være en del af orlogsværket, om hvordan Peter Johansen som den første fik kongelig tilladelse til at bygge et værft uden for en handelsby og om Ostindiske fare uden for København, der blev bygget delvist på Peters Værft. Du vil også få historien om skoven og den betydning for værftet gennem tiden.

10% rabat på entrébilletten

Vil du også besøge historien på Danmarks Borgcenter? Så giver vi 10% rabat på entrébilletten til museet samme dag som denne omvisning foregår, hvis du bare viser din Peters Værft-billet til vores museumsværter i receptionen.

Praktisk info

Adresse: Peters Værft, Petersværftvej, 4772 Langebæk
Dato og tid: 30. april, kl. 14.00 - 15.30
Alm. billetpris: 85 kr.
Museumsforeningen Sydsjælland & Møn billetpris: 75 kr.
Årskort billetpris: 50 kr.

Turen er ikke velegnet for dårligt gående.

Årskort / museumsforeningskort skal kunne fremvises ved ankomst.

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Prisen inkluderer omvisning. Hvis du viser din omvisning-billet til vores museumsværter i receptionen, giver vi 10% rabat på entrébilletten til museet samme dag som turen til Peters Værft foregår.

Restaurant Borgen

Er du sulten på mere, anbefaler vi at nyde frokosten på Restaurant Borgen, der ligger placeret på det gamle ruinterræn. Her kan du vende dagens oplevelse over en velsmurt sandwich, mens du nyder den smukke udsigt til Gåsetårnet.