Jim Lyngvild: Artist Talk, 22.09.22

Kom helt tæt på den kreative pulsåre bag udstillingerne 'Magtens Dronninger' og 'Blodige Smykker' når vi inviterer til eksklusiv artist talk med den altid fantastiske Jim Lyngvild.

Dato: 22. september 2022

Tid: 19:00 - 20:00

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: 175 - 225 kr.

Tag med en tur i Jim Lyngvilds fantastiske og forunderlige hoved, når Danmarks Borgcenter inviterer til eksklusiv artist talk med den kreative pulsåre bag museets aktuelle udstillinger 'Magtens dronninger' og 'Blod og diamanter'.

Kyndigt modereret af journalist og husmoderator, Lene Steinbeck, vil du komme med en tur bag facaden i tilblivelsen af udstillingen og Jim kreative væsen. Her vil du blandt andet blive klogere på, hvordan idéer former sig og bliver til virkelighed, hvorfor kreativitet altid har været en del af Jims liv og virke, og hvilke udfordringer der kan være som kreativt menneske i arbejdet med museumsverdenen. Alt sammen pakket ind i fantastiske fortællinger, sjove anekdoter og finurlige betragtninger.

Billetten inkluderer foruden adgang til artist talken også adgang til udstillingen inden for almindelig åbningstid den 22. september.

Køb et årskort og spar 22%

Med et årskort til Museum Sydøstdanmark sparer du næsten 20% på din billet til artist talken. Årskortet giver desuden ubegrænset adgang til alle vores museer, rabat i butik, restaurant, café og meget mere. Læs om alle fordelene ved et årskort her.

Køb årskort

Praktisk info

Adresse: Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg
Siddepladser: Udstillingstrappe
Dato: 22. september 2022
Tidspunkt: 19.00 - 20.00 (inkl. adgang til museet inden for alm. åbningstid på dagen)
Døre: 18.30 - 18.55
Alm. billetpris: 225 kr.
Museumsforening Sydsjælland og Møn billetpris: 200 kr.
Årskortholder billetpris: 175 kr.

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber dine billetter i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Billetten giver forudgående adgang til Danmarks Borgcenters udstillinger inden for museets almindelige åbningstid den 22. september.

Vold, magt, intriger og alliancer

Med krig, vold og magt vil du blive taget på en rejse tilbage til fortiden, når Danmarks Borgcenter åbner udstillingerne 'Magtens Kvinder' og 'Blodige Smykker' 15. juni.

Se flere arrangementer

Er du klar til flere fantastiske oplevelser? Tag et kig i vores aktuelle kalender.

Oplev 'Vølver, Guld og Guder'

Lad dig forundre og henrive af Jim Lyngvilds aktuelle særudstilling 'Vølver, Guld og Guder' på Køge Museum.