Sommer på Borgen: Borgens historier //06.08

Nyd sommeren på borgterrænet og kom gratis med en tur i de gamle ruiner i Vordingborg sammen med den lokalkendte guide, Michael Wiberg, og bliv klogere på nogle af de mange, spændende historier, som borgen gemmer på.

Dato: 06. august 2023

Tid: 11:00 - 12:00

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: Gratis (tilmelding nødvendig)

Bliv taget med på en tidsrejse tilbage til magtens centrum, når Danmarks Borgcenter sætter scenen for historiske omvisninger i sommerferien. Kom tæt på Borgens historier, Valdemarene og kampen om magt, på historisk gode omvisninger. 

Borgens historier

Mærk historiens vingesus på borgterrænet, når vi kigger nærmere på de mange historier der gemmer sig blandt murbrokker og mægtige konger. Undervejs på turen vil du blive meget klogere på Borgens 500-årige historie i aktiv borgtjeneste... og lidt om før og lidt om efter. Og hvad er det nu lige med den gås? Og hvor ligger Saras have? Hvor boede kongen? Og hvad havde venderne, esterne og svenskerne med borgen i Vordingborg at gøre?

Omvisningen er en tur fyldt med anekdoter fra det virkelige liv og andre sjove og overraskende finurligheder.

10% rabat på entrébilletten

Vil du også besøge historien på Danmarks Borgcenter? Så giver vi 10% rabat på entrébilletten til museet samme dag som denne omvisning foregår, hvis du viser din omvisning-billet til vores museumsværter i receptionen.

Praktisk info

Adresse: Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg
Mødested: Foran indgangen til Danmarks Borgcenter
Dato og tid: 06.08, kl. 11.00 – 12.00
Pris: Gratis (ekskl. museumsentré)
Billetter: Tilmelding nødvendig via køb af gratis billetter på siden her. Der kan maksimum afhentes to billetter pr. person. Billet til omvisning, giver ikke adgang til museet. 

Vandringen gennemføres uanset vind og vejr, så længe det vurderes forsvarligt. Husk derfor sko og tøj til lejligheden. Den er ikke velegnet for dårligt gående.

Billetten inkluderer omvisning. Hvis du viser din omvisning-billet til vores museumsværter i receptionen, giver vi 10% rabat på entrébilletten til museet samme dag som denne rundvisning foregår.

Café Borgen

Er du sulten på mere, anbefaler vi at nyde frokosten på Café Borgen, der ligger placeret på det gamle ruinterræn. Her kan du vende dagens oplevelse over en velsmurt sandwich, mens du nyder den smukke udsigt til Gåsetårnet.

Sommer på Borgen

Vidste du at du i sommerferien gratis kan komme med på flere rundvisninger på det smukke og historiske borgterræn? Kig efter 'Sommer på Borgen' i kalenderen

Historisk gode oplevelser i vente

Vi rejser gennem tiden, når vi tager dig med på historisk gode omvisninger på Danmarks Borgcenter.