Udgravninger i Vordingborg

Tag med på en arkæologisk rejse ind i Vordingborgs indre, når vi sætter spot på udgravningerne i Vordingborg sammen med faglig leder på Danmarks Borgcenter, Nanna Holm

Dato: 20. april 2022

Tid: 15:30 - 17:00

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: 50 - 85 kr.

Hvordan ser det ud, når man graver sig ned til middelalderen? Og hvad støder man på, når jordlagene åbner sig? Det kan du blive klogere på, når Danmarks Borgcenter inviterer til arkæologisk foredrag om udgravningerne i Vordingborg sammen med faglig leder på museet, Nanna Holm.

Til foredraget vil du høre mere om sommerens udgravninger på højborgen og blive klogere på, hvad vi fandt og ikke fandt samt hvilken betydning udgravningen og resultaterne heraf har på historien. Ligeledes vil du høre mere om boreprøverne i Kirkeengen og blive opdateret på den nyeste historiske viden om Vordingborgs oprindelse og forskningsprojektet "Borgen i landskabet".

10% rabat på entrébilletten

Vil du også besøge historien på Danmarks Borgcenter? Så giver vi 10% rabat på entrébilletten til museet samme dag som foredraget foregår, hvis du viser din foredrags-billet til vores museumsværter i receptionen.

Praktisk info

Adresse: Kornerups Rådhus, Algade 97, 4760 Vordingborg
Sted: Rådhussalen, 1. sal (adgang til lift)
Dato og tid: 20. april 2022, kl. 15.30 - 17.00
Alm. billetpris: 85 kr.
Museumsforeningen Sydsjælland & Møn billetpris: 75 kr.
Årskort billetpris: 50 kr.

Museumsforeningskort / årskort skal kunne fremvises ved ankomst.

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Restaurant Borgen

Er du sulten på mere, anbefaler vi at nyde frokosten på Restaurant Borgen, der ligger placeret på det gamle ruinterræn. Her kan du vende dagens oplevelse over en velsmurt sandwich, mens du nyder den smukke udsigt til Gåsetårnet.

Flere arkæologiske foredrag

Vil du opleve flere arkæologiske foredrag? Så kig nærmere i vores aktuelle kalender.

Omvisninger i ruinerne

Du kan også komme med en tur i de gamle ruiner i Vordingborg sammen med den lokalkendte guide, Michael Wiberg.