Oplevelsen

Der er masser at opleve for hele familien på Danmarks Borgcenter. Gå på opdagelse i Middelalderborgen; Kong Valdemars store kongeborg og i Gåsetårnet.

Danmarks Borgcenter er et digitalt oplevelsescenter for hele familien. Du kan skræddersy din oplevelse om middelalderens borge, konger og magt på den iPadguide du får udleveret, når du køber din billet.

Der er masser af oplevelser til børn på Danmarks Borgcenter. Børnenes Borgcenter bugner af sjove lege og aktiviteter og på Ipadguiden kan du jagte uhyggelige spøgelser og monstre på hele borgterrænet.,

Vordingborg er bedst kendt for Gåsetårnet, nordens bedst bevarede middelaldertårn. Indgang til tårnet er inkluderet i billetprisen, og i tårnet kan du opleve borgen under belejring og se Vordingborg slot, som det så ud i 1360’erne.

Danmarks Borgcenter ligger på ruinen af en af middelalderens største kongeborge, Vordingborg. I et helt nybygget, underjordisk udstillingshus spækket med moderne teknologi, kunstneriske installationer og med specialkomponeret musik, venter der dig en stemningsmættet oplevelse.

Vores frontpersonale er et af branchens mest roste. De tager altid godt imod dig, sætter dig grundigt ind i tingene og står klar med råd og vejledning.

Har du spørgsmål forud for dit besøg må du endelig tage fat i os , enten via kontaktformularen, eller ved at sende os en besked på facebook.