Ipadguiden

Nøglen til udstillingen er borgcentrets iPadguide, som du får i hånden, når du køber billet. Guiden fortæller om den genstand, du ser på, og viser samtidig forklarende animationer og film. Den indeholder også mere uddybende tekster om de enkelte genstande. iPad’en er nem at betjene, og giver dig mulighed for at vælge din egen vej gennem udstillingen.

Også udenfor, på den smukke borgruin, kan du bruge iPadguiden. Ved hjælp af Augmented Reality har vi genskabt dele af borgen, så du kan se, hvordan den så ud for 700 år siden. På udvalgte steder viser guiden dig, hvordan borgens forsvarsværker fungerede via billeder og animationer.

Børn i alderen 6 til 96 kan desuden spille vores specialudviklede actionspil, Ghost Hunt, hvor middelalderens monstre og sagnskabninger er sluppet løs på borgen, og det er din opgave at fange dem.

Ipadguiden tåler al slags vejr, så selvom du besøger os en regnvejrsdag, går du ikke glip af noget. Alt indhold er desuden versioneret på dansk, engelsk og tysk.

Efter hver brug bliver iPadguiden sprittet af, og høretelefonernes éngangsbeskyttere udskiftet, så de altid er en ren fornøjelse for den næste gæst.

For udlevering af iPadguide, beder vi dig om billede-ID i form af pas eller kørekort afleveret i pant. Dit billede-ID vil blive opbevaret sikkert, og returneret til dig, når du afleverer iPadguiden.

Der er mulighed for at få et udstillingskatalog til at tage med rundt i udstillingen og uden for på borgruinen i stedet. I udstillingskataloget finder du noget af iPadguidens indhold på tryk, men vi anbefaler altid at du bruger guiden.