Er du vores næste kollega?

Museum Sydøstdanmark er fusionen mellem de statsanerkendte museer i Vordingborg, Næstved og Køge kommuner. Museet varetager driften af 8 udstillingshuse og har det arkæologiske ansvar i 7 sjællandske kommuner.

Ledige stillinger opslås her på siden.

Financial controller

Har du talent for tal, ikke kan nøjes med at resultatet er 95 % korrekt og vil du bidrage til økonomistyring af, samt levering af rapportering af høj kvalitet til aftalt tid, til et af landets bedste kulturhistoriske museer. Så er du måske vores nye Financial Controller?

Vi søger en Financial Controller, som ikke er bange for at tage fat på den brede vifte af opgaver, som stillingen indeholder. Du vil fungere som økonomichefens højre hånd – og vil bl.a. bidrage til udarbejdelse af løbende rapportering.

Stillingen omfatter et væld af udfordrende regnskabsopgaver i en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor der forventes at man tager ansvar og alle tager fat, så vi når vores mål i fællesskab.

Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode muligheder for udvikling, udfordringer og ansvar.

Deadline:
17. december 2017
Ansøgning og CV sendes til:
job@museerne.dk
For yderligere information: