Rådhussalen

Rådhussalen er smuk og stilfuld med brede, gamle plankegulve, stuklofter og lysekrone. Med vinduer til tre sider vælter lyset ind i rummet, og en fantastisk udsigt over Slotstorvet, ruinterrænet og Gåsetårnet giver følelsen af at være et ganske særligt sted. 

Rådhussalen er velegnet til foredrag, møder, workshops, seminarer og andre kulturelle arrangementer. Afhængigt af arrangementets art er der plads til max. 50 personer.

Der er to store skærme, lydanlæg, trådløs mikrofon og headset. Den smukke messinglysekrone i loftet har lysdæmperfunktion og der er automatisk gardinstyring fra et lille panel på væggen. Vores IT-tekniker sikrer at alt udstyret virker, inden arrangementet starter.

For at få det mest mulige ud af dit arrangement kan du vælge at bestille en af vores mødepakker. De indeholder alt hvad der skal til af mad og drikke til heldags/halvdagsmøder eller morgen/formiddagsmøder.

Måske skal hele dagen ikke bare gå med at holde møde - måske skal der også være tid til en berigende mødepause. Læg en omvisning, en walk & talk frokost eller noget andet ind i dagen - ring og hør hvad vi kan tilbyde til mødepausen.


Caféopstilling i Rådhussalen.

AV udstyr:
 - To 85”skærme
 - Kabeltilslutning til computer
 - Trådløst headset og mikrofon
 - WiFi
 - Whiteboard
 - Teleslynge