Fordele og vilkår

Her kan du læse mere om dine fordele som sponsor hos Museum Sydøstdanmark. Når vi afholder arrangementer, vil vi gerne involvere sponsornetværket så meget som muligt. Her er der rig mulighed for at være med til at sætte rammerne for oplevelsen.

Fribilletter 
Fribilletterne er ikke-personlige, og er gyldige til Museums Sydøstdanmarks museumslokationer. Anvendelsen heraf skal ske inden for museets åbningstid, og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. 

Erhvervskort 
Efter indgåelse af sponsoraftale vil der blive sendt et/flere erhvervskort til din virksomhed hurtigst muligt. Erhvervskortet er ikke-personligt, men skal udfyldes med virksomhedsnavn/organisationsnavn mm. 

Mistede erhvervskort kan som udgangspunkt ikke erstattes, og man kan ved fremvisning blive bedt om at fremvise dokumentation for, at man arbejder i den pågældende virksomhed/organisation 

Logo på website 
Få dit logo inkl. link til din egen hjemmeside på vores hjemmeside, www.museerne.dk, under vores erhvervsside. Logoer vil blive sat i prioriteret rækkefølge alt efter medlemsskab. Ligeværdige medlemmer vil blive indsat efter et tilfældigheds-princip. 

Logo skal fremsendes som png.-fil i enten sort eller farve. 

Logo på partnervæg 
Få dit logo på vores partnervæg, der står synligt fremme på museet. Størrelse på logoet vil variere efter medlemsskab. Logo skal sendes som vector-fil. 

Netværksklub 
Som medlem af netværksklubben er du sikret plads på alle vores events og morgenmøder +1 gæst. Dog vil der være tilmeldingskrav. Såfremt vi har ekstra pladser til vores events, vil vi åbne op for muligheden for at tage +1 gæst mere med pr. medlem og så fremdeles - ligeledes fordelt efter først-til-mølle-princippet. Dette vil dog udelukkende ske ved information herom. 

Tilmelding til arrangementer vil ske pr. email, og kan først ske, når tilmeldingen åbner. Alle medlem-mer vil modtage en mail herom samtidig. 

Såfremt man har tilmeldt sig, men ikke møder op, vil der være et no-show-fee på mellem 100 kr. og 500 kr. - afhængigt af arrangementet. Dette vil være oplyst ved tilmelding. 

Reserverede eventområder 
Til alle vores netværksevents vil vi have reserveret de bedste pladser/områder således, at man altid er sikret den bedste oplevelse. Det samme gør sig gældende i forhold til vores før-arrangementer, hvor der ikke vil være adgang for andre end netværkets medlemmer (+ gæster). 

Brug af mødelokaler 
Museum Sydøstdanmark ligger inde med mødelokaler på alle vores museumslokationer. Disse kan lejes med betydelig rabat efter forudgående reservation og aftale. 

Prislister og informationer om mødelokaler kan fremsendes ved forespørgsel. 

Udstillingspartner 
Få jeres logo på en fordelagtig placering på en særudstilling. Aftaler herom drøftes individuelt. 

Navnesponsorat 
Få opkaldt et rum eller event efter jeres virksomhed/organisation/produkt eller lignende. Aftaler herom drøftes individuelt. 

Vil du være sponsor?

Vælg den pakke, du er interesseret i at høre mere om, og vi kontakter dig.