Fernisering: Dyreliv i Kunsten

Dato: 26. juni 2021

Tid: 13:00 - 16:00

Sted: Køng Museum

Pris: Gratis

Dyrene har en stor plads i myter, eventyr, film og litteratur - men også i kunsten. I anledning af udstillingen "Dyreliv i Kunsten" inviterer Køng Museum til udstillingsfernisering på museet lørdag den 26. juni klokken 12.00 - 16.00.

Her - i en verden af dyrefantasi - kan du opleve værker fra et væld af forskellige kunstnere, der sammen har fremstillet kunsthåndværk med dyremotiver - fra keramik til grafik over maleri og vævning.

De udstillende kunstnere er: 

Margrethe Agger er billedvæver og fremstiller meget farverige motiver af dyr og natur, der væves på hendes opretstående væv i norsk Spelsau uld. 

Charlotte Bøgh viser malerier af både eksotiske og hjemlige dyr ved at studere og indfange deres væsen. 

Miriam Reinar viser tegninger af magiske og eventyragtige dyremotiver med et helt specielt udtryk. 

Nelly Gaskin og Gerda Østergaard er keramikere og har fælles værksted og viser finurlige dyreskulpturer med både et legende udtryk og stor præcision. 

Britta Ortiz har altid beskæftiget sig med at udtrykke sig i en bred vifte af kunstarter. På udstillingen vises grafiske, skarpskårne træsnit med traner, bier og græshopper. 

Sidse Friis er billedkunstner med især fuglemotiver i forskellige grafiske teknikker. 

Udstillingen åbner den 26. juni og slutter den 22. august. Museet er åbent lørdage og søndage fra kl. 12-16, men åbner gerne for omvisninger på andre ugedage.

Arrangementet afvikles i overensstemmelse med gældende coronarestriktioner. Læs mere ond, hvad det betyder for dig og dit besøg på www.coronasmitte.dk.

Læs mere på www.koengmuseum.dk