Bliv udstiller til Julemarked

Julemarked fyldt med design og stemning

Holmegaard Værk gentager succesen fra 2022, og afholder 18.-19. november 2023 endnu en gang design-julemarked i museets smukke rammer.

Sidste år lagde mere end 5.000 besøgende vejen forbi, hvor de kunne gå på opdagelse i alt fra kunst til design, håndværk, tøj og specialiteter m.m. fordelt +50 stande fyldt med spirende designere og kunsthåndværkere. 

På udendørsmarkedet kan du varme dig med en kop varm kakao, til duften af brændte mandler mens du kan købe osten til julebordet, eller værtindeblomsten til julefrokosten. 

Ansøgningsproces

10. august: Open Call-ansøgningsperiode starter
24. september: Sidste frist for ansøgning om stand til julemarked 
05. oktober: Alle udstillere får besked om de har fået stand

Praktisk info

Sted:
Holmegaard Værk

Adresse:
Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard

Dato og tidspunkt:
18.-19. november 2023, 10.00 - 16.00 (begge dage). 

Deltagergebyr 

Deltagergebyr:
650 kr. (prisen er inklusiv moms). *Bemærk at der kan ansøges om dobbeltstand, dog er der begrænset antal. 

Tilkøb af strøm:
300 kr. (begrænset antal). *Bemærk du skal selv medbringe en forlængerledning på min. 4 meter. 

Tilkøb af vægplads/hjørnestand:
250 kr. (begrænset antal). *Bemærk der IKKE er mulighed for ophæng. Ved vægplads skal der forstås adgang til at sætte en medbragt bagvæg/roll-ups, samt adgang til at kunne stille ting (eksempelvis billeder, kasser, opstilling) op af en bagvæg. Det samme gælder hvis du ønsker en hjørnestand. 

Stande

Standplads indeholder:
180x180 cm areal, inkl. et 176x80 cm. bord med hvid dug + 1x stol.

Ønsker du ikke en standardopsætning med bord, er du velkommen til at indrette din stand, som du har lyst til - dog kræver dette særlig tilladelse, som der ansøges om i formularen på siden.

Da markedet vil foregå i et udstillingslokale, er der ikke mulighed for ophæng. Ønsker du vægplads eller selv at medbringe bagvæg, skal der tydeligt ansøges om dette.

Standplads-fordeling
Standpladser fordeles efter museets anvisning. Stande er placeret i museets tomme udstillingslokale 'Holmegaard-salen', som er et black-room oplyst af spots. Vi kan ikke garantere total oplysning af hele din stand. 

Ansøgning

Hvordan ansøges der:
Via kontaktformularen på siden. Vi forbeholder os retten til at kassere ufyldestgørende ansøgninger. I så fald vil vi kontakte dig og bede dig indsende en ny ansøgning.

Ansøgningsproces:
Din ansøgning er først imødekommet, når du modtager en bekræftelse herpå. Din ansøgning er bindende. 

Vi ønsker at bevare en høj kvalitet og et differentieret udvalg af stande til Holmegaard Julemarked. Derfor vil alle indkomne ansøgninger blive behandlet af et udvalg, der vil tage stilling til, om den enkelte ansøger opfylder de nødvendige kriterier. 

Ansøgningskriterier:
Du skal arbejde inden for design, kunsthåndværk, kunst, fashion, interiør, specialiteter m.v. Fælles er dog, at du skal have en høj design- eller brugskvalitet i dine produkter.

Betaling

Betaling:
Efter godkendt ansøgning, afsender Holmegaard Værk et unikt betalingslink, som skal betales online.

Ansøgning og tilmelding er bindende. Ved afbud efter tilmelding og betaling, refunderes deltagergebyret ikke og Holmegaard Værk vil finde en ny standholder. 

Spørgsmål og uddybende informationer

E-mail: julemarked@museerne.dk

Send din ansøgning her

Holmegaard Julemarked

Stamdata
Skriv kontaktpersons navn
Skriv det nummer, vi kan kontakte dig på.
Skriv den e-mail, vi kan kontakte dig på.
Skriv den by, hvor dit brand har adresse.
Skriv navnet på dit brand. Navnet vil blive offentliggjort og brugt i forbindelse med markedsføring.
Informationer om dit brand / produkter
Vælg de produkter, du sælger i din stand. Du må gerne sætte flere krydser, men udvælg kun de mest relevante.


Skriv maksimum 500 anslag (inkl. mellemrum) om dine produkter / dit brand og evt. prisleje. Teksten du skriver kan blive offentliggjort i forbindelse med markedsføring.
Angiv et ca.-prisleje på dine produkter.
Indsæt direkte URL til dit brands hjemmeside (forside), såfremt du har en. Dette bruges i forbindelse med vurdering af din ansøgning. Bemærk at denne kan blive brugt i forbindelse med markedsføring.
Indsæt direkte URL til dit brands Facebookside, såfremt du har en. Dette bruges i forbindelse med vurdering af din ansøgning. Bemærk at denne kan blive brugt i forbindelse med markedsføring.
Indsæt direkte link til eventuelt instagram-profil, såfremt du har en. Dette bruges i forbindelse med vurdering af din ansøgning. Bemærk at denne kan blive brugt i forbindelse med markedsføring.
Vedhæft min. 3 kampagnebilleder til brug af vurdering af din ansøgning. Kampagnebillederne skal være repræsentative for de produkter du vil medbringe på markedet. Billedet skal være af høj kvalitet. Ingen collager eller billeder med tekst. Såfremt du kommer med flere produktkategorier skal du uploade min. 3 kampagnebilleder af hver kategori. Billederne vil også blive brugt i forbindelse med markedsføring. Det er vigtigt, at du selv ejer rettighederne til billedet.
Vedhæft ialt minimum 3. billeder til brug af vurdering af din ansøgning, samt til brug i forbindelse med markedsføring. Det er vigtigt, at du selv ejer rettighederne til billedet. Billedet skal være af høj kvalitet. Ingen collager eller billeder med tekst på.
Vedhæft ialt minimum 3. billeder til brug af vurdering af din ansøgning, samt til brug i forbindelse med markedsføring. Det er vigtigt, at du selv ejer rettighederne til billedet. Billedet skal være af høj kvalitet. Ingen collager eller billeder med tekst på.
Vedhæft evt. ekstra billede til brug i forbindelse med markedsføring. Det er vigtigt, at du selv ejer rettighederne til billedet. Billedet skal være af høj kvalitet. Ingen collager.
Angiv om du vil benytte bord i din stand, selv medbringer bord eller indretter stand uden bord. *Alle stande med særindretning uden bord, skal uploade skitse af stand Mål på bord: 176cmx80cmSåfremt du ønsker at medbringe eget bord eller ikke ønsker bord til din stand, og vil indrette på anden vis, skal du uploade en skitse af din stand med mål.
Vi har udvalgte standpladser med mulighed for strømadgang. Brands med nødvendig adgang til strøm (ex. lampe-brands eller lignende) vil blive prioriteret højest. Ved tilkøb af strøm forstås adgang til stikkontakt. Forlængerledning på minimum 4 meter skal selv medbringes.


Der medfølger 1 stol pr. stand. Ønsker du at tilkøbe ekstra stol(e) kan dette gøres her.Vi har udvalgte standpladser med mulighed for adgang til vægplads. Ved tilkøb af vægplads forstås adgang til væggen bag dig, hvor der kan stilles produkter op ad. Der er ikke mulighed for ophæng på væggene.


Har du nogle kommentarer eller særlige ønsker, kan du skrive dem her. Vi kan dog ikke garantere, at vi kan efterleve dine ønsker.
Jeg giver hermed tilladelse til at Holmegaard Værk (Museum Sydøstdanmark) må opbevare mine personlige oplysninger, så de kan behandle min ansøgning og kommunikere med mig.
Jeg giver hermed tilladelse til, at Holmegaard Værk (Museum Sydøstdanmark) må anvende mine uploadede billeder på sociale og digitale medier samt at billeder taget af mig og mine produkter på markedet må anvendes efterfølgende.

*Ved tilmelding kommer du også automatisk på vores invitations-liste for kommende markeder fremover.