Koncert: Bjarke Falgren Quartet

Sted: Holmegaard Værk

Pris: 0 - 150 kr.

Hvad kan jeg opleve?

Oplev den prisvindende violinist Bjarke Falgren og hans velspillende quartet til koncert på Holmegaard Værk søndag 10. oktober.

Bjarke Falgren (violin)
Janus Templeton (trommer)
Morten Lundsby (kontrabas)
Henrik Hallberg (guitar)

Tag på en musikalsk rejse sammen med violinist, Bjarke Falgren, når han sammen med sin velspillende quartet gæster Holmegaard Værks smukke rammer søndag den 10. oktober klokken 15.30.

Til koncerten vil du opleve den prisvindende og 4-dobbelte grammyvinder, Bjarke Falgren, slippe kreativiteten løs sammen med nogle af Skandinaviens ypperste musikere. Her - i museets rummelige foredragssal - vil de på bedste vis forløse Bjarkes originale kompositioner med en rejse rundt i hele følelsesregisteret - fra det lyriske og melodiøse til det virtuose, legende og rå-swingende.

Musikken tager udgangspunkt i jazzen, men er krydret elementer fra alt fra folkemusik til brasilianske rytmer og klassisk musik.

Med Bjarke Falgren Quartet er der garanteret en passioneret, bevægende, nærværende og swingende koncertoplevelse fra øverste hylde

Bjarke Falgren er 4-dobbelt grammyvinder, og har siden 7-års-alderen dedikeret sig selv og sit liv til at mestre sit instrument og den musik, der strømmer igennem hans næsten 300 år gamle sigøjnerviolin. Svend Asmussen - af mange set som verdens største jazz-violinist - har begejstret betegnet ham som sin arvtager, og bestemte før sin død i 2017 at Bjarke skulle være den første modtager af "The Ellen & Svend Asmussen Prize 2017". Senest har Bjarke også modtaget Trelleborgfondens Kulturpris: "Grundtvig-Marie prisen" 2017.

Bjarke turnerer verden over, og har udgivet 10 cd’er. Desuden skriver og producerer Bjarke film og teatermusik, underviser på musikkonservatorier i ind og udland og har bl.a. arbejdet med:

Paolo Russo, Nico Gori, Mads Langer, Outlandish, Fallulah, Chief 1, Sanne, Bo Evers, Martin Brygmann, Mads Mathias, Johnny Madsen, Smokie, Sir Cliff Richard, Jens Lysdal, Mike Sheridan, Jesper Mechlenburg, Filur, Salem, Brødrene Olsen, Kaya Brüel, Big Fat Snake, Anne Dorte Michelsen, TV2, Billy Cross, Drengene fra Angora, Anette Bjergfeldt, Mike Marshall, Darol Anger, Hilde Louise Asbjørnsen, Poul Krebs, Billie Koppel, Joey Moe, Catbird, Wonderbrazz, Aske Jacoby, Svend Skipper, Bryan Rice, Afenginn, Henrik Strube, Chris Normann, Rugsted/Kreutzfeldt, Soluna Samay, L.I.G.A., Marie Carmen Koppel, Nikolaj Busk, Ale Carr, Sönke Meinen, Odense Symphony Orchestra... og mange andre.

Egne udgivelser: Falgren står som komponist og kapelmester bag udgivelserne: Bjarke Falgren & Sönke Meinen “Postcard to Self 2018”, “Hot N Spicy + One” 2017, World On A String “Seasons” 2017, Hot N Spicy “Live Oslo Konserthus” 2013. Små Oaser “Små Oaser”2012, Falgren Busk Duo “Duet” 2010, Hot N Spicy „Female Intuition“ 2009, World On A String „Second Outlet“ 2009, Pillow, ”A Pillow’s Tale”2006, World On A String, ”World On A String” 2004 samt Hot’n Spicy, ”Journey” 2002.

Teater, film og TV: Ved siden af sit virke som udøvende musiker producerer og komponerer Bjarke også temamusik og underlægning til alt ligefra balletmusik til det kgl. teater, film og TV. Bl.a. spillefilm som “Fuglene Over Sundet” og musikken til dokumentarfilmen “Cool Cats” om Dexter Gordon og Ben Webster samt f.eks. den svenske teaterforestilling “Jag som blev kvar”.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Næstved Musikforening.

Praktisk info:
Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Spillested: Foredragssalen, 1. sal (elevator kan benyttes)
Dato og tidspunkt: 10. oktober 2021, 15.30 - 16.30
Dørene er åbne: 15.00 - 15.20
Alm. billetpris: 150 kr.
Medlem af Næstved Musikforening: 0 kr. (husk at reservere din billet)

Prisen er ikke inklusiv adgang til udstillingen på Holmegaard Værk.

Er du medlem af Næstved Musikforening kan du komme gratis med til koncerten. Tryk på knappen "Reservér billet som medlem af Næstved Musikforening" og vælg billetten "Bjarke Falgren Quartet (mus.for.)" til 0 kr. - så er din billet reserveret til dig.