POP-UP: Figura Ensemble

POP-UP: FIGURA Ensemble

Dato: 21. august 2020

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Alm. museumsentré (årskortholder gratis)

Kom med en tur i udstillingen, når FIGURA Ensemble gæster Holmegaard Værk til en koncert, du sent vil glemme. Her - midt i kunsten - vil ensemblet med sang, klarinet, banjo, trommer og sav, levere musik af højeste kvalitet og skabe et helt nyt lydunivers til Per Steen Hebsgaards fantastiske værker.

Så POP-UP på Holmegaard Værk, og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Arrangementet er en del af projektet "FIGURA Vandrer", der i sommeren 2020 vil fylde gader og stræder i Østdanmark med musik på steder, du ikke lige venter det. FIGURA Vandrer er støttet af Statens Kunstfond.

POP-UP på Holmegaard Værk
POP-UP er en tilbagevendende begivenhed på Holmegaard Værk. Her ved du aldrig, hvad du kan forvente, når vi iscenesætter forskellige elementer og perspektiver af udstillingen og museet på ny. Det kan være gennem musik, teater, performances eller noget helt fjerde. Fælles for begivenhederne er dog, at det foregår i museets åbningstid, og at det kun koster almindelig entré (årskortholdere gratis).

Holmegaard Værk
Glasværksvej 55, Fensmark