POP-UP: Joel Illerhag

Dato: 25. juli 2020

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Alm. museumsentré (årskortholder gratis)

Kom med en tur i udstillingen, når bassist, opfinder og multikunstner, Joel Illerhag, improviserer til Per Steen Hebsgaards fantastiske værker på sin specialbyggede 'Swedish Harp Bass'.

Musik er et af de mest kraftfulde og effektive værkstøjer til at påvirke den menneskelige bevidsthed. Her er det muligt at drømme sig væk og forvinde i tankerne. På sin 'Swedish Har Bass' har Illerhag udbygget kontrabassens normale fire strenge med yderligere 40 resonansstrege, der dels kan afspilles akustisk og dels kan kontrolleres elektronisk ved hjælp af elektromagneter og computer. Bag opfindelsen står Rytmisk Konservatorie-uddannede, Joel Illerhag, klar til at give en unik koncertoplevelse lige midt i kunsten på Holmegaard Værk.

POP-UP PÅ HOLMEGAARD VÆRK

POP-UP er en tilbagevendende begivenhed på Holmegaard Værk. Her ved du aldrig, hvad du kan forvente, når vi iscenesætter forskellige elementer og perspektiver af udstillingen og museet på ny. Det kan være gennem musik, teater, performances eller noget helt fjerde. Fælles for begivenhederne er dog, at det foregår i museets åbningstid, og at det kun koster almindelig entré (årskortholdere gratis).