POP-UP: LiLLumination live sketching

Dato: 10. juli 2020

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Alm. museumsentré (årskortholder gratis)

Kom med en tur i udstillingen når tegner og grafiker, Ingrid Lill, laver live sketching på museets facader og vægge.
Illustrationer er sjove og dekorative. De er fortællende og fortryllende. Og så kan de være grafiske optegnelser og optagelser af den virkelighed, der forgår lige foran en. I projektet 'LiLLuminations' arbejder Ingrid Lill med live sketching. Her portrætteres og projekteres den verden, der udspiller sig i nuet op på museets rå vægge og facader. Det kan være interaktionen mellem to mennesker. Det kan være en genstands abstraktion hos en gruppe. Eller det kan være noget helt tredje. Intet er givet på forhånd.
Kom forbi Holmegaard Værk og se om du bliver en del af det levende værk.

POP-UP PÅ HOLMEGAARD VÆRK

POP-UP er en tilbagevendende begivenhed på Holmegaard Værk. Her ved du aldrig, hvad du kan forvente, når vi iscenesætter forskellige elementer og perspektiver af udstillingen og museet på ny. Det kan være gennem musik, teater, performances eller noget helt fjerde. Fælles for begivenhederne er dog, at det foregår i museets åbningstid, og at det kun koster almindelig entré (årskortholdere gratis).