POP-UP: Thomas Agergaard

Dato: 04. juli 2020

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Alm. museumsentré (årskortholder gratis)

Kom en tur i udstillingen med den internationalt anerkendte og anmelderoste saxofonist og komponist, Thomas Agergaard, når han improviserer til Per Steen Hebsgaards berømte kunstværker.
Agergaard er kendt for at være eksponent for den nordiske tone. Hans spil er kendetegnet ved en højt udviklet klang og dynamisk, og en melodisk tilgang til en naturlig abstrakt melodik. Op gennem 90'erne gjorde Thomas Agergaard sig bemærket med Thomas Agergaard Quarter, hvor han spillede sammen med blandt andet Thomas Blachmann.

POP-UP PÅ HOLMEGAARD VÆRK

POP-UP er en tilbagevendende begivenhed på Holmegaard Værk. Her ved du aldrig, hvad du kan forvente, når vi iscenesætter forskellige elementer og perspektiver af udstillingen og museet på ny. Det kan være gennem musik, teater, performances eller noget helt fjerde. Fælles for begivenhederne er dog, at det foregår i museets åbningstid, og at det kun koster almindelig entré (årskortholdere gratis).