Tegnekursus: Vaser, væsner og vandfarver

Dato: 11. november 2021

Tid: 19:00 - 21:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: 225 - 295 kr. (inkl. museumsentré)

Hvad kan jeg opleve?

Find magien i Holmegaard Værks imponerende Kähler-samling til tegnekursus med illustrator, Ingrid Lill, torsdag den 11. november.

Find magien i vaserne, når Holmegaard Værk inviterer til akvarel-tegnekursus i museets imponerende Kähler-samling torsdag den 11. november. Alle kan være med - både begyndere og øvede.

Alle dage på Holmegaard Værk kan du opleve museets imponerende samling af Kählerkeramik. Her er alt, hvad hjertet begærer af kander, skåle, fade, vaser og meget mere. Og til dette helt særlige aftenkursus i akvarel-tegning vil du komme helt tæt på keramikken, når vi sammen med illustrator, Ingrid Lill, vil gå på opdagelse i vasernes magiske egenskaber.

Arrangementet foregår efter museets almindelige åbningstid, og du vil derfor have den fulde mulighed for uforstyrret at foredybe dig i vasernes fantastiske og pudsige detaljer, når du sammen med en mindre flok af andre tegne-entusiaster lader dine øjne vandre hvileløst rundt herpå i en higen efter nye, spændende, magiske detaljer.

Kurset vil være faciliteret af illustrator, Ingrid Lill, der løbende vil give dig tips og tricks til, hvordan du slipper den perspektivistisk korrekte tilgang til tegning og i stedet udfolder dine egen kreativitet og magi i det, der ligger lige foran dig.

Holmegaard Værk stiller alle nødvendige tegneredskaber til kurset til rådighed, men du er naturligvis også velkommen til selv at medbringe dine egne tegneredskaber.

Ingrid Lill kom til Danmark fra Berlin i 2003. Atelieret i en forladt østtysk sporvognsfabrik er blevet skiftet ud med en ombygget lade i et gammelt husmandssted ved Herlufmagle, midt i et vidunderligt moselandskab med pilekrat, nattergal og isfugle. Ingrids store passion er tegning i alle former - fra brand storyboarding til lystegning på husfacader og eksperimenterende skitser med akvarel og collage. Du kan læse mere om Ingrid Lill på www.ingridlill.dk.

Praktisk info
Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard, Fensmark.
Mødested: Foran sofaen i foyeren
Dato og tid: 11. november 2021, 19.00 - 21.00 (kom gerne lidt før)
Alm. billetpris: 295 kr. (inkl. entré til museet samt lån af tegneredskaber)
Næstved Museumsforening billetpris: 265 kr. (inkl. entré til museet samt lån af tegneredskaber)
Årskort billetpris: 225 kr. (inkl. entré til museet samt lån af tegneredskaber)

Prisen inkluderer museumsentré til Holmegaard Værk hele dagen (også før arrangementets start) samt lån af materialer til tegnekurset, herunder clipboards, akvarelpapir, fineline-tusser til at tegne samt vandopløselige farveblyanter og vandpensler til at tilføje dybde. Du er også velkommen til at tage dine egne tegneredskaber med.

Eventuelt museumsforeningskort / årskort skal kunne fremvises ved ankomst.

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Sådan så det ud, da vi tidligere på året fandt magien i Glasværkstedet.

Sådan så det ud, da vi tidligere på året fandt magien i Glasværkstedet.

Den imponerende Kähler-samling danner udgangspunkt for aftenens tegnekursus.

Den imponerende Kähler-samling danner udgangspunkt for aftenens tegnekursus.