Få en stand til Holmegaard Julemarked

Vil du have en stand til Holmegaard Julemarked?
19.-20. november 2022

Holmegaard Værk gentager succesen fra 2021, og afholder endnu en gang design-julemarked i museets smukke rammer.

Sidste år lagde mere end 5.000 besøgende vejen forbi, hvor de kunne gå på opdagelse i alt fra kunst til design, håndværk, tøj og specialiteter m.m. fordelt på 50 stande fyldt med spirende designere og kunsthåndværkere.

Og nu kan du ansøge om en stand til Holmegaard Julemarked 2022.

Praktisk info

Sted:
Holmegaard Værk

Adresse:
Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard

Dato og tidspunkt:
19.-20. november 2022, 10.00 - 16.00 (begge dage)

Det er en forudsætning, at man kan deltage begge dage i det fulde tidsrum.

Alt opstilling skal ske enten 18. november i tidsrummet 10.00-17.00 eller 19. november i tidsrummet 08.00-09.30.

Stande

Standplads indeholder:
2x2 m, inkl. et 180x80 cm. bord inkl. hvid dug + 1x stol. Du er velkommen til at indrette din stand, som du har lyst til så længe du ikke overskrider opmærkningen.

Deltagergebyr:
650 kr. (prisen er inklusiv moms).

Tilkøb af strøm:
300 kr. (begrænset antal).

Standplads:
Fordeles efter museets anvisning. Stande er placeret i museets café i stue-etagen og på museets 1. sal (elevator tilgængelig).

Endelig standplan:
Udsendes i umiddelbar forlængelse af ansøgningsfrist.

Ansøgning

Ansøgningsfrist:
06. november klokken 23.59

Hvordan ansøges der:
Via kontaktformularen til højre. Vi forbeholder os retten til at kassere ufyldestgørende ansøgninger. I så fald vil vi kontakte dig og bede dig indsende en ny ansøgning.

Ansøgningsproces:
Ansøgninger behandles løbende. Din ansøgning er først imødekommet, når du modtager en bekræftelse herpå.

Vi ønsker at bevare en høj kvalitet og et differentieret udvalg af stande til Holmegaard Julemarked. Derfor vil alle indkomne ansøgninger blive behandlet af et udvalg, der vil tage stilling til, om den enkelte ansøger opfylder de nødvendige kriterier. 

Ansøgningskriterier:
Du skal arbejde inden for design, kunsthåndværk, kunst, fashion, interiør, specialiteter m.v. Fælles er dog, at du skal have en høj design- eller brugskvalitet i dine produkter.

Betaling

Betaling:
Efter godkendt ansøgning afsender Holmegaard Værk et unikt betalingslink, som skal betales online.

Fortrydelsesret:
Tilmelding er bindende. Hvis du fortryder, bedes du meddele dette inden for 8 dage fra ansøgningstidspunkt. Vi godkender ansøgninger løbende.

Spørgsmål og uddybende informationer
E-mail: Mije@museerne.dk
tlf. +45 3169 2938

Stamdata
Skriv kontaktpersons navn
Skriv det nummer, vi kan kontakte dig på.
Skriv den e-mail, vi kan kontakte dig på.
Skriv den by, hvor dit brand har adresse.
Skriv navnet på dit brand. Navnet vil blive offentliggjort og brugt i forbindelse med markedsføring.
Skriv dit CVR-nummer
Informationer om dit brand / produkter
Vælg de produkter, du sælger i din stand. Du må gerne sætte flere krydser, men udvælg kun de mest relevante.


Skriv maksimum 500 anslag (inkl. mellemrum) om dine produkter / dit brand og evt. prisleje. Teksten du skriver kan blive offentliggjort i forbindelse med markedsføring.
Indsæt direkte URL til dit brands hjemmeside (forside). Bemærk at denne kan blive brugt i forbindelse med markedsføring.
Indsæt direkte URL til dit brands Facebookside. Bemærk at denne kan blive brugt i forbindelse med markedsføring.
Indsæt direkte URL til din Instagram-profil. Bemærk at denne kan blive brugt i forbindelse med markedsføring.
Vedhæft kampagnebillede til brug i forbindelse med markedsføring. Kampagnebilledet skal være repræsentativt for dit brand / dine produkter. Det er vigtigt, at du selv ejer rettighederne til billedet. Billedet skal være af høj kvalitet. Ingen collager.
Vedhæft evt. ekstra billede til brug i forbindelse med markedsføring. Det er vigtigt, at du selv ejer rettighederne til billedet. Billedet skal være af høj kvalitet. Ingen collager.
Vedhæft evt. ekstra billede til brug i forbindelse med markedsføring. Det er vigtigt, at du selv ejer rettighederne til billedet. Billedet skal være af høj kvalitet. Ingen collager.
Vedhæft evt. ekstra billede til brug i forbindelse med markedsføring. Det er vigtigt, at du selv ejer rettighederne til billedet. Billedet skal være af høj kvalitet. Ingen collager.
Vi har enkelte standpladser med mulighed for strømadgang. Brands med nødvendig adgang til strøm (ex. lampe-brands eller lignende) vil blive prioriteret højest. Ved tilkøb af strøm forstås adgang til stikkontakt. Evt. forlængerledning skal selv medbringes.


Har du nogle kommentarer eller særlige ønsker, kan du skrive dem her. Vi kan dog ikke garantere, at vi kan efterleve dine ønsker.
Jeg giver hermed tilladelse til at Holmegaard Værk (Museum Sydøstdanmark) må opbevare mine personlige oplysninger, så de kan behandle min ansøgning og kommunikere med mig.
Jeg giver hermed tilladelse til, at Holmegaard Værk (Museum Sydøstdanmark) må anvende mine uploadede billeder på sociale og digitale medier samt at billeder taget af mig og mine produkter på markedet må anvendes efterfølgende.