Dining week

Forkæl dig selv og dine smagsløg, når Restaurant Holmegaard åbner dørene til Dining week i uge 7 med en særlig menu

Dato: 10. februar - 19. februar 2023

Tid: 12:00 - 21:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: 250 kr.

Restaurant Holmegaard inviterer til en aften, hvor vi forkæler dig og dine smagsløg med en særlig sammensat menu til Dining Week i uge 7. Placeret i det idylliske gamle bryghus kan du opleve, hvordan det smager, når nordisk design møder stringent elegance i et virvar af smage og farver. 

 

MENU

Forret
STEGT LANGE - SELLERI - KÅL - PERSILLE OLIE - URTER. 

Hovedret
ANDEBRYST-  CONFITERET AND M. SVAMPE OG KARTOFFEL  
GLASEREDE RØDBEDE   
PERSILLEROD - RØDBEDE-ANDE GLACE.

Dessert
SYLTET ÆBLER – LIME CREME – CRUMBLE – MYNTE. 
Book bord

Praktisk info

Åbningstider

Fredag 10. februar - søndag 19. februar 

Book bord
Alle reservationer til Dining Week sker via dette link: https://diningweek.dk/restaurant/1235_7337-restaurant-holmegaard

Har du spørgsmål til menu eller andet, kan du kontakte restauranten på tlf. +45 3120 8671 eller restaurant@museerne.dk

 

Louise Hindsgavl - De udvalgte

På Holmegaard Værk kan du lige nu opleve en særudstilling ’De udvalgte’ i samarbejde med kunstner Louise Hindsgavl.

Gør dig klar til at træde ind i et fabulerende univers af formskabte fortællinger, når Holmegaard Værk i samarbejde med kunstner og keramiker, Louise Hindsgavl, præsenterer særudstillingen ’De udvalgte’.

Kalender

Vores program spænder bredt over omvisninger, workshops og arrangementer. Så tag et kig i vores aktuelle kalender, og gør dig klar til en historisk god oplevelse.

Fortællinger og fællesspisning

Er du sulten efter mere? Den første torsdag i måneden inviterer Restaurant Holmegaard til fællesspisning, hvor du kan høre spændende fortællinger fra museet