Ensemble Storstrøm: Fransk romantik

Oplev en koncert du sent glemmer, når Holmegaard Værk byder velkommen til Ensemble Storstrøm i museets atmosfæriske Hebsgaard-hal til en eftermiddag i den franske romantiks tegn.

Dato: 28. april 2022

Tid: 16:30 - 18:30

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Alm. museumsentré - gratis for dig med årskort

Gør dig klar til en eftermiddag i den franske romatiks tegn, når Holmegaard Værk byder velkommen til det altid fantastiske og velspillende Ensemble Storstrøm i museets atmosfæriske Hebsgaard-hal - et sted fyldt med imponerende glasværker fra top til tå, der både bjertager, imponerer og sanseliggør glassets materialitet på smukkeste vis.

Ensemblet har denne gang sat trikoloren på programmet, og selvom César Franck ganske vidst oprindeligt er belgier, er de fire komponister, der udfylder programmet for aftenen ikke alene en del af et parisermiljø, men også værdige repræsentanter fra La belle époque - den franske musiks guldalder.

Slut aftenen med en fransk romantisk middag på Restaurant Holmegaard

I anledning af eftermiddagens koncert har Restaurant Holmegaard lavet en helt særlig fransk-romantisk menu, som du kan nyde umiddelbart efter koncerten - og er du årskortholder får du 15% rabat på regningen for op til 4 personer.

Book bord allerede nu på kontakt restauranten på tlf. 3120 8671 eller restaurant@museerne.dk.

Program

César Franck (1822-90) arr. Jakob Westh:
Prelude, Fugue et Variation Op. 18

Vincent D´indy(1851-1931):
Suite en parties, Op. 91

Camille Saint-Säens (1835-1921):
Tarantella

--- Pause ---

Philippe Gaubert (1879-1941):
Trois Aquarelles

César Franck (1822-90) arr. Jakob Westh:
Variations symphoniques

Køb et årskort og få gratis adgang til arrangementet

Med et årskort til Museum Sydøstdanmark er det gratis at deltage i koncerten med Ensemble Storstrøm samt mange andre arrangementer. Årskortet giver desuden ubegrænset adgang til alle vores museer, rabat i butik, restaurant, café og meget mere. Læs om alle fordelene ved et årskort her.

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Koncertsted: Hebsgaard-hallen
Dato: 28. april
Tidspunkt: 16.30-18.30
Billetpris: Alm. museumsentré - gratis for dig med årskort.

Hebsgaard-hallen er delvist opvarmet (cirka 15 grader). Det anbefales derfor, at du medbringer varmt tøj / overtøj til koncerten.

Det vil være muligt at købe og nyde varme drikke i Hebsgaard-hallen undervejs i koncerten.

Bemærk, at koncerten kun afholdes den 28. april - det er derfor denne dag, du skal købe din entrébillet til, hvis du gerne vil deltage.

Koncerten foregår indenfor museets almindelige åbningstid. Siddepladser fordeles efter først til mølle. Vi anbefaler derfor, at du kommer i god tid.

Koncert med Bjarke Falgren

Lad dine øre fordøre til tonerne af Bjarke Falgrens fantastiske instrument til solokoncert med den verdensberømte violinist.

Koncerten inkluderer frokost bestående af to stykker valgfrit smørrebrød på Restaurant Holmegaard.

Se flere arrangementer

Er du klar til flere magiske oplevelser? Så kig videre i vores aktuelle kalender.

Fra idé til Værk

Tag på en spændende tur rundt på museet sammen med direktør, Keld Møller Hansen, og bliv klogere på hvordan en spæd idé om et folkeligt designmuseum blev til det, der idag er Holmegaard Værk.