Familieworkshop: Tinstøbning // 11.06,

I anledning af Holmegaard Værks aktuelle Picasso-udstilling åbner vi nu op for, at du kan lade dig inspirere af den fantasifulde multikunstner til at støbe dit eget finurlige vedhæng i tin.

Dato: 11. juni 2022

Tid: 10:30 - 14:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: 95 - 150 kr.

Picasso var aldrig bange for at udvide og forny sin kunstneriske horisont og lod sin enorme kreative energi komme til udfoldelse i en mangfoldighed af værker. I anledning af museets aktuelle Picasso-udstilling åbner vi nu op for, at du kan gøre ham kunsten efter. Med udgangspunkt i Picassos keramik og skulpturelle motiver af dyr, fauner og kvindefigurer skal du lave en støbeform til at støbe dit eget personlige vedhæng i tin.

Efter en introduktion og skitsesession i udstillingen går vi i det hyggelige, kreative værksted og omsætter jeres skitser til et spændende halssmykke. Vores designer guider og hjælper jer igennem hele processen.

Undervejs vil der være en pause, hvor museet byder på most til jeres medbragte madpakke eller til en velsmurt sandwich fra Café Kähler.

"Picasso havde en enorm lyst til at udforske og lege med nye materialer, der kunne rumme hans kreativitet og fortællinger."

- Museumschef, Thorbjørn Kolbo

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard, Fensmark
Mødested: Sofaen ved Foyeren
Dato og tid: 11. juni 2022, kl. 10:30 - 14:00
Billetpris barn: 150 kr.
Billetpris voksen: 150 kr.
Ekstra barn/voksen: 95 kr.

Prisen inkluderer materialer samt most til pausen. Prisen inkluderer også entré til museet på samme dag som workshoppen.

Medbring egen madpakke til pausen, eller køb en velsmurt sandwich i Café Kähler.

Børn kan kun deltage i følgeskab med en voksen. Det forventes, at den voksne ledsager deltager aktivt i både eget og barnets projekt.

Minimumsalderen for deltagelse er 12 år.

Bemærk, vi er aktive i værkstedet, hvor vi bl.a. arbejder med hobbyknive og støber med flydende tin. Hav derfor praktisk tøj på, der gerne må udsættes for værkstedsaktiviteter.

Picasso: En hyldest til keramikken

Årets særudstilling på Holmegaard Værk rummer ca. 50 keramiske Picasso-værker fra den amerikanske Rosenbaum Collection, som aldrig har været udstillet i sin helhed i Danmark. Der bliver ikke tale om en klassisk opstilling af værkerne. Museet vil i stedet udfolde værkerne ud fra deres tematikker og iscenesætte dem på en ny og hidtil uset måde.

Kreative workshops på Værket

Er du klar til flere kreative workshops? Så kig videre i vores aktuelle kalender.

Kom til keramikcafé

Mød op, sving penslen og lad fantasien råde, når du slipper kreativiteten løs i en lykkerus efter at blive din egen Picasso.