Foredrag: Boligindretning og en spændende iværksætter historie

Oplev en aften med indretning og iværksætteri, når Holmegaard Værk og netværksleder, Bitten Jørgesen fra Mooving, inviterer Louise Holm fra Salesstyling og Pernille Müller Holberg fra PH Hypnoterapi og Feng Shui forbi til en aften i inspirationens tegn.

Dato: 04. oktober 2023

Tid: 17:00 - 20:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: 330 kr. (inkl. forplejning)

Har du nogensinde drømt om at forvandle dit hjem til et rum fyldt med positiv energi og overflod? Eller har du en passion for at følge dine iværksætterdrømme og skabe en meningsfuld karriere? Så kom forbi Holmegaard Værk onsdag den 04. oktober, når vi inviterer Louise Holm fra Salesstyling og Pernille Müller Holberg fra PH Hypnoterapi og Feng Shui forbi til en aften i inspirationens tegn.

Arrangementet arrangeres af Netværksleder, Bitten Jørgensen, for Ledernetværket WOMEN, MOOVING & KENMAY.

En iværksætter-historie v/ Louise Holm

Louise Holm, kvinden bag SalesStyling deler sin bemærkelsesværdige historie i et spændende foredrag. Louise begyndte som en almindelig pige fra Nykøbing Falster, der arbejdede som handicaphjælper. Men med passion, viljestyrke og en drøm om at skabe noget betydningsfuldt, tog hun skidtet ind i verdenen som selvstændig boligstylist, og formåede at skabe sin egen succes.

Under foredraget vil Louise dele sin personlige rejse og give indblik i de udfordringer, hun har overvundet på vejen til at opnå sine mål. Hun vil give et ærligt indblik i de overvejelser, der førte til beslutningen om at forfølge en karriere indenfor boligstyling og de vigtige skridt, der skulle tages for at skabe sin egen virksomhed. Derudover vil hun dele sine erfaringer som deltager i to populære tv-programmer, nemlig ’Løvens Hule’ og ’Boligstylisterne’, hvoraf sidstnævnte netop har afsluttet det sidste afsnit. 

Dette foredrag er en enestående mulighed for at lære af en succesfuld iværksætter, der har bevist, at drømme kan realiseres.

PROGRAM

Kl. 17.00: Oplæg v/ Louise Holm, Salesstyling.
En iværksætter-historie

Kl. 18.00: Pause – Sandwich + en genstand

Kl. 18.45: Oplæg v/ Pernille Müller Holberg, Feng Shui
Hvordan adskiller Feng Shui sig fra traditionel indretning?

Kl. 20.00: Tak for i dag

Hvordan adskiller Feng Shui sig fra traditionel indretning v/ Pernille Müller Holberg

Din interesse for indretning og manifestering står over for en berigelse. Vi inviterer til et unikt foredrag, der kombinerer indretning og manifestering: '5 Genveje til Overflod'.

Forestil dig at træde ind i et rum, som ikke kun er smukt indrettet, men også stråler med en positiv energi, der nærer din sjæl. Et rum, der ydermere tiltrækker overflod ind i dit liv. Lyder det ikke tiltalende? 

Pernille Holberg, der er Feng Shui Konsulent, er her for at inspirere dig til at tage hul på denne rejse gennem hendes foredrag. Du vil blandt andet lære, hvordan Feng Shui adskiller sig fra almindelig indretning, og høre hvordan hun selv har anvendt Feng Shui-principper i sit eget liv. Til sidst vil du også få de 5 genveje til mere overflod, som er lige til at gå hjem og implementere i dit eget liv.

Pernille er, udover at være Feng Shui Konsulent, også Rapid Transformational Terapeut (RTT) og foredragsholder. Hendes holistiske teknikker er baseret på principper i Feng Shui samt en dyb forståelse af, hvordan vores sind og især underbevidstheden virker. 

Du vil forlade foredraget med fornyet energi, inspiration og en lyst til at anvende principperne i dit eget liv, så du kan forvandle dig til en magnet for overflod og opgradere dit liv.

Nu er det tid til at tage det første skridt på din rejse mod overflod gennem Feng Shui og RTT.

Praktisk info

Adresse: Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Sted: Foredragssalen, 1. sal
Dato: 04. oktober 2023
Tidspunkt: 17.00 - 20.00
Billetpris: 330 kr. (inkl. sandwich + 1 genstand)

I prisen indgår deltagergebyr samt sandwich + 1 genstand

Parkering: Der er betalingsparkering, enten via EasyPark-appen eller ved betaling i receptionen (oplys nummerplade).

Offentlig transport: Fra Næstved Station går bus 602 til Fensmark. Hvis du står af ved stoppestedet Vibevej i Fensmark (Glasværksvej), er der under 500 meters gang til Holmegaard Værk

Besøg Holmegaard Værk

Oplev glaspustere puste nyt liv i gamle glastraditioner, 42.000 stykker Holmegaard-glas, 6.000 stykker Kähler-keramik, glaskunst i verdensklasse og meget mere.

Flere oplevelser

Tag et kig videre i vores aktuelle kalender og gør dig klar til endnu en historisk god oplevelse.

Restaurant Holmegaard

Er du sulten efter mere? Planlæg frokosten på Restaurant Holmegaard og få endnu en sanselig oplevelse. Her byder vi hele familien på frokost i en verden af smørrebrødsretter.