Fortællinger og fællesspisning: Flæskesteg og glas i eventyr

Lad dine sanser forføre af magiske fortællinger fra en svunden tid til til en bouqet af velduftende retter lavet af Restaurant Holmegaard, når Holmegaard Værk inviterer til fortællinger og fællespisning 1. torsdag i hver måned.

Dato: 03. november 2022

Tid: 17:00 - 19:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: 145 kr.

Hvad er bedre end gode fortællinger og hyggeligt samvær i smuk symbiose med et velsmagende måltid mad? Ikke meget, hvis vi selv skal sige det.

Derfor inviterer Holmegaard Værk hver første torsdag i måneden til folkekøkken, fællesspisning og fortællinger.

Her disker Restaurant Holmegaard op med en omgang lækker husmandskost specielt lavet til dagens anledning og til en meget favorabel pris. Husmandskosten varierer fra gang til gang, og kan være alt fra stegt flæsk med kartofler og persillesovs til brændende kærlighed eller en omgang brandvarm gullasch - alt sammen lavet fra bunden og tilsmagt med kærlighed.

I løbet af aftenen byder vi desuden på en fortælling fra en af museets fageksperter, der tager et udvalgt emne med i posen og lader de historiske minder strømme frit.

Program og husmandskost kan ses længere nede på siden.

"Det er dejligt med den her mulighed for at møde nogle andre af de lokale"

- Gæster ved første udgave af 'Fortællinger og Fællesspisning', P.E. & S.K.N.

Praktisk info

Adresse: Restaurant Holmegaard, Glasværksvej 54, 4684 Holmegaard
Spisested: Restaurant Holmegaard
Dato: 1. september, 6. oktober og 3. november 
Pris online i forsalg: 145 kr.

16.00-17.00: Tjek ind og køb af drikkevarer
17.00: Maden serveres
17.00-19.00: Spisning inkl. sluttelig historiefortælling
19.00: Tak for i dag

Drikkevarer tilkøbes separat på aftenen.

Pladser sker efter først-til-mølle-princippet. Vi forsøger at tage hensyn til, at I sidder sammen med dem, I ankommer med.

10% rabat på entrébilletten

Vil du også besøge udstillingerne på Holmegaard Værk? Så giver vi 10% rabat på entrébilletten samme dag som fortællinger og fællesspisning foregår, hvis bare du viser din billet til vores museumsværter i receptionen.

Rabatten kan indløses inden for museets almindelige åbningstid den pågældende dag.

Program

03.11.2022: Flæskesteg og jul på Holmegaard
Julestemningen sænker sig over Holmegaard Værk når vi samles om et klassisk julemåltid akkompagneret af sprøde historier, når Restaurant Holmegaard serverer flæskesteg med brune og hvide kartofler, hjemmesyltet rødkål, asier og og flæskestegssovs alt imens museumsinspektør, Berit Christensen, fortæller medrivende historier om glas i eventyr for børn og voksne. Hør blandt andet om glasskoen i Askepot til troldspejlet i Snehvide og meget mere.

Restaurant Holmegaard

Er du sulten efter mere? Så besøg museets Restaurant Holmegaard og få endnu en sanselig oplevelse. Her byder vi hele familien på frokost i en verden af smørrebrødsretter.

Magiske oplevelser på museet

Er du klar til flere magiske oplevelser? Så kig videre i vores aktuelle kalender.

I hænderne på Hebsgaard

Kom helt tæt på manden bag de mange fantastiske glasværket i Hebsgaard-hallen når glasmester, Per Steen Hebsgaard, giver en guidet tur rundt i sine vidunderlige kunstværker.