Program
07.04.2022: Stegt flæsk og Danneskiold-Samsøe
Kom til folkekøkken, fællespisning og fortællinger, når Restaurant Holmegaard serverer klassisk stegt flæsk med kartofler og persillesovs og Museumsinspektør, Berit Christensen, fortæller om Danneskiold-Samsøe-familien, der spiller en helt særlig rolle for Holmegaard.
05.05.2022: Boller i karry og Holmegaards befrielse
Lad dine sanser forføre til velsmagende kødboller i en cremet karrysauce lavet af Restaurant Holmegaard, serveret oven på en god portion historiefortælling om Holmegaards befrielse af Museumsinspektør, Joachim Allouche, når Holmegaard Værk inviterer til anden udgave af fællesspisning og fortællinger.
02.06.2022: Hakkebøf og Holmegaard-glas
De to foregående aftener med 'Fortællinger og fællesspisning' har begge været fulde af glade gæster og gode historier. Vi håber, at vi kan gøre kunsten efter til tredje udgave, hvor Restaurant Holmegaard serverer klassisk hakkebøf med bløde løg, nye kartofler, agurkesalat og rødvinssauce og Museumsinspektør, Joachim Allouche, fortæller om de ældste Holmegaard-glas, der er med til at danne grundlag for hele historien.
08.09.2022: Ikke offentliggjort
Mere info følger...
06.10.2022: Ikke offentliggjort
Mere info følger...
03.11.2022: Ikke offentliggjort
Mere info følger....