Fortællinger og fællesspisning: Hakkebøf og Holmegaard-glas

Lad dine sanser forføre af magiske fortællinger fra en svunden tid til til en bouqet af velduftende retter lavet af Restaurant Holmegaard, når Holmegaard Værk inviterer til fortællinger og fællespisning 1. torsdag i hver måned.

Dato: 02. juni 2022

Tid: 17:00 - 19:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: 135 kr.

Hvad er bedre end gode fortællinger og hyggeligt samvær i smuk symbiose med et velsmagende måltid mad? Ikke meget, hvis vi selv skal sige det.

Derfor inviterer Holmegaard Værk hver første torsdag i måneden til folkekøkken, fællesspisning og fortællinger.

Her disker Restaurant Holmegaard op med en omgang lækker husmandskost specielt lavet til dagens anledning og til en meget favorabel pris. Husmandskosten varierer fra gang til gang, og kan være alt fra stegt flæsk med kartofler og persillesovs til brændende kærlighed eller en omgang brandvarm gullasch - alt sammen lavet fra bunden og tilsmagt med kærlighed.

I løbet af aftenen byder vi desuden på en fortælling fra en af museets fageksperter, der tager et udvalgt emne med i posen og lader de historiske minder strømme frit.

Program og husmandskost kan ses længere nede på siden.

"Det er dejligt med den her mulighed for at møde nogle andre af de lokale"

- Gæster ved første udgave af 'Fortællinger og Fællesspisning', P.E. & S.K.N.

Praktisk info

Adresse: Restaurant Holmegaard, Glasværksvej 54, 4684 Holmegaard
Spisested: Restaurant Holmegaard
Dato: 02. juni
Pris online i forsalg: 135 kr.

16.00-17.00: Tjek in og køb af drikkevarer
17.00: Maden serveres
17.00-19.00: Spisning inkl. sluttelig historiefortælling
19.00: Tak for i dag

Drikkevarer tilkøbes separat på aftenen.

Pladser sker efter først-til-mølle-princippet. Vi forsøger at tage hensyn til, at I sidder sammen med dem, I ankommer med.

10% rabat på entrébilletten

Vil du også besøge udstillingerne på Holmegaard Værk? Så giver vi 10% rabat på entrébilletten samme dag som fortællinger og fællesspisning foregår, hvis bare du viser din billet til vores museumsværter i receptionen.

Rabatten kan indløses inden for museets almindelige åbningstid den pågældende dag.

Program

07.04.2022: Stegt flæsk og Danneskiold-Samsøe
Kom til folkekøkken, fællespisning og fortællinger, når Restaurant Holmegaard serverer klassisk stegt flæsk med kartofler og persillesovs og Museumsinspektør, Berit Christensen, fortæller om Danneskiold-Samsøe-familien, der spiller en helt særlig rolle for Holmegaard.

05.05.2022: Boller i karry og Holmegaards befrielse
Lad dine sanser forføre til velsmagende kødboller i en cremet karrysauce lavet af Restaurant Holmegaard, serveret oven på en god portion historiefortælling om Holmegaards befrielse af Museumsinspektør, Joachim Allouche, når Holmegaard Værk inviterer til anden udgave af fællesspisning og fortællinger.

02.06.2022: Hakkebøf og Holmegaard-glas
De to foregående aftener med 'Fortællinger og fællesspisning' har begge været fulde af glade gæster og gode historier. Vi håber, at vi kan gøre kunsten efter til tredje udgave, hvor Restaurant Holmegaard serverer klassisk hakkebøf med bløde løg, nye kartofler, agurkesalat og rødvinssauce og Museumsinspektør, Joachim Allouche, fortæller om de ældste Holmegaard-glas, der er med til at danne grundlag for hele historien.

08.09.2022: Ikke offentliggjort
Mere info følger...

06.10.2022: Ikke offentliggjort
Mere info følger...

03.11.2022: Ikke offentliggjort
Mere info følger....

Picasso - en hyldest til keramikken

På Holmegaard Værk kan du lige nu opleve Picasso, som du aldrig har oplevet ham før. I et virvar af spejlstof, kruveblæste glasmontrer og ugletræer træder du ind i et kubistisk univers, der gør dig både imponeret, bjergtaget og til tider søsyg.

Magiske oplevelser på museet

Er du klar til flere magiske oplevelser? Så kig videre i vores aktuelle kalender.

Fra Kähler til kvist

På Holmegaard Værk står nordens største samling af Kähler-keramik. Tag til "Fra Kähler til kvist" og lad dig berige af den fantastiske keramik.