Program
Lad dine sanser forføre af magiske fortællinger fra en svunden tid til til en bouqet af velduftende retter lavet af Restaurant Holmegaard, når Holmegaard Værk inviterer til fællespisning, folkekøkken og fortællinger 1. torsdag i hver måned.
07.04.2022: Stegt flæsk og Danneskiold-Samsøe
Kom til folkekøkken, fællesspisning og fortællinger, når Restaurant Holmegaard serverer klassisk stegt flæsk med kartofler og persillesovs og museumsinspektør, Berit Christensen, fortæller om Danneskiold-Samsøe-familien, der spiller en helt særlig rolle for Holmegaard.
05.05.2022: Boller i karry og Holmegaards befrielse
Lad dine sanser forføre til velsmagende kødboller i en cremet karrysauce lavet af Restaurant Holmegaard, serveret oven på en god portion historiefortælling om Holmegaards befrielse af Museumsinspektør, Joachim Allouche, når Holmegaard Værk inviterer til anden udgave af fællesspisning og fortællinger.
02.06.2022: Ikke offentliggjort
Mere info følger...
08.09.2022: Ikke offentliggjort
Mere info følger...
06.10.2022: Ikke offentliggjort
Mere info følger...
03.11.2022: Ikke offentliggjort
Mere info følger....