Fortællinger og fællesspisning: Stegt flæsk og Danneskiold-Samsøe

Lad dine sanser forføre af magiske fortællinger fra en svunden tid til til en bouqet af velduftende retter lavet af Restaurant Holmegaard, når Holmegaard Værk inviterer til fortællinger og fællespisning 1. torsdag i hver måned.

Dato: 07. april 2022

Tid: 17:30 - 19:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: 135 kr.

Hvad er bedre end gode fortællinger og hyggeligt samvær i smuk symbiose med et velsmagende måltid mad? Ikke meget, hvis vi selv skal sige det.

Derfor inviterer Holmegaard Værk hver første torsdag i måneden til folkekøkken, fællesspisning og fortællinger.

Her disker Restaurant Holmegaard op med en omgang lækker husmandskost specielt lavet til dagens anledning og til en meget favorabel pris. Husmandskosten varierer fra gang til gang, og kan være alt fra stegt flæsk med kartofler og persillesovs til brændende kærlighed eller en omgang brandvarm gullasch - alt sammen lavet fra bunden og tilsmagt med kærlighed.

I løbet af aftenen byder vi desuden på en fortælling fra en af museets fageksperter, der tager et udvalgt emne med i posen og lader de historiske minder strømme frit.

Program og husmandskost kan ses længere nede på siden.

Køb din billet i forsalg online og SPAR mere end 10% pr. kuvert

Hvis du køber din billet i forsalg online via nedenstående link, sparer du 10 kr. pr. kuvert du køber. Gør din pengepung en tjeneste og bestil allerede nu

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Spisested: Glassalen, 1. sal
Datoer: 07. april
Tidspunkt: 17.30 - 19.00 (du er velkommen til at ankomme, når du vil, men sidste servering sker klokken 18.30)
Pris online i forsalg: 90 kr.
Pris i døren ved ankomst: 100 kr.
Billetter: Billetter kan bestilles i forsalg eller købes i museumsreceptionen på dagen.

Drikkevarer tilkøbes separat på aftenen.

Pladser sker efter først-til-mølle-princippet. Vi forsøger at tage hensyn til, at I sidder sammen med dem, I ankommer med.

10% rabat på entrébilletten

Vil du også besøge udstillingerne på Holmegaard Værk? Så giver vi 10% rabat på entrébilletten samme dag som fortællinger og fællesspisning foregår, hvis bare du viser din billet til vores museumsværter i receptionen.

Rabatten kan indløses inden for museets almindelige åbningstid den pågældende dag.

Program

Lad dine sanser forføre af magiske fortællinger fra en svunden tid til til en bouqet af velduftende retter lavet af Restaurant Holmegaard, når Holmegaard Værk inviterer til fællespisning, folkekøkken og fortællinger 1. torsdag i hver måned.

07.04.2022: Stegt flæsk og Danneskiold-Samsøe
Kom til folkekøkken, fællesspisning og fortællinger, når Restaurant Holmegaard serverer klassisk stegt flæsk med kartofler og persillesovs og museumsinspektør, Berit Christensen, fortæller om Danneskiold-Samsøe-familien, der spiller en helt særlig rolle for Holmegaard.

05.05.2022: Boller i karry og Holmegaards befrielse
Lad dine sanser forføre til velsmagende kødboller i en cremet karrysauce lavet af Restaurant Holmegaard, serveret oven på en god portion historiefortælling om Holmegaards befrielse af Museumsinspektør, Joachim Allouche, når Holmegaard Værk inviterer til anden udgave af fællesspisning og fortællinger.

02.06.2022: Ikke offentliggjort
Mere info følger...

08.09.2022: Ikke offentliggjort
Mere info følger...

06.10.2022: Ikke offentliggjort
Mere info følger...

03.11.2022: Ikke offentliggjort
Mere info følger....

Ånden i glasset

Glas fortæller historier. De vækker minder. Og de fremkalder følelser.

Få historierne til "Ånden i glasset", når konservator og samlingsansvarlig på Holmegaard Værk og Museum Sydøstdanmark, Julie Kofod Hansen, tager en udvalgt genstand ned fra hylden og giver dig historien om det.

Se flere arrangementer

Er du klar til flere magiske oplevelser? Så kig videre i vores aktuelle kalender.

Fra Kähler til kvist

På Holmegaard Værk står nordens største samling af Kähler-keramik. Tag til "Fra Kähler til kvist" og lad dig berige af den fantastiske keramik.