Glasworkshop: Efterårsfusing // 02.09

Kom og vær med når vi igen tænder ovnen i værkstedet og laver skønne figurer i glas. Her skal i lære om det flotte, farverige planglas og selv skabe skønne værker efter eget design. Temaet er efterår!

Dato: 02. september 2023

Tid: 10:30 - 13:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: 175 kr.

Få en sjov oplevelse på Holmegaard Værk, når vi dykker ned i glassets verden med fantasifulde former og figurer formet i farverigt glas.

På glaskurset får I rig mulighed for at slippe fantasien løs og samtidig lære om brugen af det indfarvede planglas og om grundlæggende teknikker som skæring, slibning, formning og opbygning af en glasfigur.

Vores værkstedsformidler faciliterer workshoppen og guider alle igennem teknikker, værktøjer og maskiner, så alle når bedst muligt i mål med deres skønne ideer. 

Holdet er for alle – det vigtigste er, at I har lyst til at være kreative, og til at være det sammen!

Hver deltager laver en glasfigur - vil du gerne lave flere kan dette tilkøbes under workshoppen. 

"En rigtig god oplevelse"

- H. Sønderby

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard, Fensmark
Mødested: Sofaen ved Foyeren
Dato og tid: 02. september 2023, 10.30-13.00

Prisen inkluderer, at hver deltager laver sit eget glasværk, samt efterfølgende entré til museet på samme dag som workshoppen. Er der plads i ovnen, er der mulighed for at tilkøbe muligheden for at lave flere værker pr. deltager.

Minimumsalderen for deltagelse er 7 år. Børn kan kun deltage i følgeskab med en voksen. Det forventes, at den voksne ledsager deltager aktivt i både eget og barnets projekt.

Bemærk, glasset skal sammensmeltes i vores fusing-ovn og kan derfor ikke tages med umiddelbart efter workshoppen.

Jeres glasfigurer kan hentes på Holmegaard Værk fra tirsdag den 5. september i museets åbningstid. Sidste dato for afhentning den 12. september 2023.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, om du eller dit barn kan deltage pga. særlige udfordringer, så kontakt værkstedsformidler Christine Bové på tlf. 31 35 63 31. Vi ønsker at være museum for alle.

Der er et begrænset antal billetter til salg til alle arrangementet. Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber dine billetter i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Kreative workshops på Værket

Med udgangspunkt i museets aktuelle udstillinger og særlige temaer slår Holmegaard Værk dørene op for en lang række spændende workshops og inviterer dig ind i en sanselig verden af kreative aktiviteter og dialog med skabelsesprocessen og den æstetiske kvalitet i centrum.

Vil du prøve flere slags materialer?

Prøv kræfter med keramik i vores kreative værksted

Gå på opdagelse i udstillinger

Lad dig sanse igennem museets mange udstillinger