Glasworkshop: Påske-fusing

Lad foråret blomstre af kreativitet til en hyggelig dag for hele familien i Holmegaard Værks atelier, hvor vi arbejder i planglas til at opbygge eget påskepynt.

Dato: 23. marts 2024

Tid: 10:30 - 13:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: 195 kr.

Gør foråret ekstra kreativitet og design dit eget påskepynt til den herlige højtid, hvor hele familien samles om god mad og hygge - og kreativitet.  Lad også hele familien samles til en workshop på Holmegaard Værk i museets atelier, når vi dykker ned i glassets verden med påskemotiver fra naturens spirende univers og skønne dyreliv formet i farverigt glas.

På workshoppen får I rig mulighed for at slippe kreativiteten løs og samtidig lære om brugen af det indfarvede planglas og om grundlæggende teknikker som skæring, slibning, formning og opbygning af en glasfigur. Vores værkstedsformidler faciliterer workshoppen og guider alle igennem teknikker, værktøjer og maskiner, så alle når bedst muligt i mål med deres skønne ideer. 

Holdet er for alle – det vigtigste er, at I har lyst til at være kreative, og til at være det sammen!

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard, Fensmark
Mødested: Sofaen ved Foyeren
Dato og tid: 23. marts, kl. 10:30 - 13:00
Billetpris: 195 kr.

Prisen inkluderer, at hver deltager får sit eget glasværk med hjem, samt efterfølgende entré til museet på samme dag som workshoppen.

Minimumsalderen for deltagelse er 7 år. Børn kan kun deltage i følgeskab med en voksen. Det forventes, at den voksne ledsager deltager aktivt i både eget og barnets projekt.

Bemærk, glasset skal sammensmeltes i vores fusing-ovn og kan derfor ikke tages med umiddelbart efter workshoppen. Jeres glasfigurer kan hentes på Holmegaard Værk mandagen efter, fra kl. 13:00.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, om du eller dit barn kan deltage pga. særlige udfordringer, så kontakt værkstedsformidler Christine Bové på tlf. 31 35 63 31. Vi ønsker at være museum for alle.

Der er et begrænset antal billetter til salg til alle arrangementet. Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber dine billetter i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Velkommen til Holmegaard Værk

Oplev levende glaspustere, 42.000 stykker glas, 6.000 stykker Kähler-keramik, glaskunst i verdensklasse og internationale særudstillinger.

Flere hyggelige arrangementer på museet

Er du klar til flere hyggelige oplevelser i museets historiske rammer? Så tag et kig i vores aktuelle kalender.

Frokost på Restaurant Holmegaard

Er du sulten efter mere? Så planlæg frokosten på Restaurant Holmegaard og få endnu en sanselig oplevelse. Her byder vi hele familien på frokost i en verden af smørrebrødsretter.