Gys & Lys // 21.10

Det vrimler med uhyggelige fortællinger fra fortiden på Holmegaard Værk. I lysets skær, fra en lanterne du selv har dekoreret med skræmmende og skønne efterårsmotiver, kan du opleve dem helt tæt på, når vi kommer rundt på værket.

Dato: 21. oktober 2023

Tid: 15:30 - 17:30

Sted: Holmegaard Værk

Pris: 150 kr.

Vi mødes først i det kreative værksted (glasatelieret) til en hyggelig workshop, hvor hver deltager selv dekorerer sin egen glaslanterne med skræmmende eller skønne efterårsmotiver. 

Derefter går vi en tur på værket, og i skæret fra jeres lanterner hører vi om fortidens uhyggelige fortællinger her på stedet. De medrivende, nye og ældre historier er hentet frem fra gamle arkiver og fra folk, der selv har oplevet det hele tæt på. Det kommer bl.a. til at handle om radioaktive glas, arsenikskyernes farer, spøgelset i kælderen, mosens mørke dybe vand og brandene på værket. Vi skal også høre lidt om glasværkernes fælles skrækhistorier om syrekar og flasker med gift.

(U)hyggelig workshop for hele familien

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard, Fensmark.
Mødested: Sofaen ved Foyeren
Dato og tid: 21. oktober 2023, 15.30 - 17.30
Billetpris barn: 150 kr.
Billetpris voksen: 150 kr.

Prisen inkluderer, at hver deltager får sin egen lanterne med hjem efter workshoppen.

Børn kan kun deltage i følgeskab med en voksen.

Bemærk, der er et begrænset antal billetter til salg til alle arrangementet. Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber dine billetter i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

(U)hygge på menuen

Er I sultne på mere, anbefaler vi at nyde frokosten på museets Restaurant Holmegaard inden workshoppen.