I hænderne på Hebsgaard // 16.11

Kom helt tæt på manden bag de mange fantastiske glasværket i Hebsgaard-hallen når glasmester, Per Steen Hebsgaard, giver en guidet tur rundt i sine vidunderlige kunstværker.

Dato: 16. november 2022

Tid: 15:30 - 16:30

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Fra 50 kr. (samt alm. museumsentré)

Kom med en tur i glasmesterens værksted, når Holmegaard Værk tilbyder en unik og fortryllende tur med manden bag de mange fantastiske værker i museets ikoniske Hebsgaard-hal, Per Steen Hebsgaard.

Undervejs på rundvisningen kommer på en mental tur i Per Steen Hebsgaards fabelagtige værksted, når han øser ud af sin fantastiske viden om glasmaterialets muligheder og begrænsninger. Du vil desuden få en introduktion til udvalgte værker samt høre mere om processen i tilblivelsen af et glasværk – fra kunstnerisk idé til produktion.

Per Steen Hebsgaard er udannet glarmester med bronzemedalje (1967), har opnået kunsthåndværker-prøvens sølvmedalje (1975), tilkendt Thorvald Bindesbøll-medaljen (2009) og er gæsteprofessor på Stockholms Kunsthøjskole samt på Københavns Kunstakademi. Han er desuden udnævnt til ridder af Dannebrogsordenen i 2019.

Køb et årskort og spar op til 100 kr.

Med et årskort til Museum Sydøstdanmark koster det kun 50 kr. at deltage i vores onsdags-omvisninger - du sparer altså den almindelige entrébillet. Årskortet giver desuden ubegrænset adgang til alle vores museer, rabat i butik, restaurant, café og meget mere. Læs om alle fordelene ved et årskort her.

Køb årskort

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Mødested: Foran sofaen i foyeren
Dato: 16. november 2022
Tidspunkt: 15.30 - 16.30
Pris: Alm.: 150 kr. (inkl. museumsentré) 
Årskortholdere: 50 kr. (inkl. museumsentré) 
Museumsforening: 125 (inkl. museumsentré)  

Museumsentréen kan anvendes hele dagen på Holmegaard Værk inden for museets almindelige åbningstid.

Der er et begrænset antal pladser til omvisningen. Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber dine billetter i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Holmegaard Julemarked

Kom til julemarked på Holmegaard, når op mod 50 designere og kunsthåndværkere fylder museets imponerende sale med masser af julegaveidéer.

Oplev desuden julegaveværksted, julevandringer, æbleskiver, glögg og meget mere.

Se flere arrangementer

Er du klar til flere magiske oplevelser? Så kig videre i vores aktuelle kalender.

Restaurant Holmegaard

Er du sulten efter mere? Forkæl dine smagsløg på Restaurant Holmegaard.