Jazz på Holmegaard // 14.08

Kom forbi Restaurant Holmegaard og nyd en øl eller frokost i solen, når restauranten inviterer til gratis jazz-koncert med de dygtige musikere fra Palludan/Carnere Quartet

Dato: 14. august 2022

Tid: 12:00 - 14:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Gratis (dog forudsat køb i restauranten)

Kom forbi Restaurant Holmegaard og nyd en øl eller frokost i solen, når restauranten inviterer til gratis jazz-koncert med de dygtige musikere fra Palludan/Carnere Quartet søndag den 14. august fra 12.00 - 14.00.

Palludan/Carnera Quartet består af Mads Tornemark Hansen på trommer, Rasmus Hartvig på bas, Benjamin Carnera på guitar og Mathias Elberg Palludan på saxofon.Disse fire musikere er klar til en musikalsk reunion, der med garanti vil skyde sommeren i gang på forrygende vis. Koncerten byder på favoritnumre fra gruppens repertoire af jazz-standarder samt et par splinternye originale numre.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Restaurant Holmegaard til en hyggelig frokost. 

Book bord

Praktisk info

Åbningstider

Søndag den 14. august 11.00 - 16.30.

Book bord
Kontakt restauranten på tlf. +45 3120 8671 eller restaurant@museerne.dk

Du kan også sende en bookingforespørgsel i formularen her på siden. Vi vender tilbage med svar inden for 48 timer.

Bemærk: Din booking er først endelig, når du har modtaget en bekræftelse fra os via e-mail.

Picasso - en hyldest til keramikken

Oplev Picasso, som du aldrig har oplevet ham før. I et virvar af spejlstof, kruveblæste glasmontrer og ugletræer træder du ind i et kubistisk univers, der gør dig både imponeret, bjergtaget og til tider søsyg.

Kalender

Vores program spænder bredt over omvisninger, workshops og arrangementer. Så tag et kig i vores aktuelle kalender, og gør dig klar til en historisk god oplevelse.

Restaurant Holmegaard

Er du sulten efter mere? Så besøg museets Restaurant Holmegaard og få endnu en sanselig oplevelse. Her byder vi hele familien på frokost i en verden af smørrebrødsretter.