Jul i værkstedet // 3.-4.12

Der er hyggelige aktiviteter for hele familien på Holmegaard Værk i julen, hvor kreativiteten spreder sig i værkstedet og bliver et sandt julegaveværksted. Her kan man være designer for en dag og bl.a. lave sin egen vase til at give i julegave.

Dato: 03. december - 04. december 2022

Tid: 11:00 - 15:30

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Fra 65 kr. + alm. museumsentré

Sæt din egen kreativitet i spil, når museet åbner de kreative atelierer og giver dig mulighed for at lave årets julepynt og julegaver.

I Glasatelieret kan du bl.a. dekorere dine helt egne juletræer eller julekugle med smukke julemotiver i sandblæsnings- eller graveringsteknik. Vi har pynten, du har fantasien. Vælg imellem et hav af glas, perfekte til at lave din egen personlige julegave.Det færdige glas kan tages med hjem med det samme. 

Du kan også prøve kræfter af med vores keramikaktiviteter. I vores keramikatelier kan du komme ned og få fingrene i leret. Her kan du præge leret med diverse mønstre og udstikke i alverdens julemotiver - lav pynten til årets juletræ i vores værksted. Leret skal hærde over 48 timer, men du får dine værker med med det samme i en kasse, så skal de blot ligge at tørre færdig hjemme, så er julepynten i hus. 
Du kan også male på porcelæn, juletræer, kopper og julegrise - kom ned og sæt dit personlige præg på julepynten med porcelænsmaling. Keramikken kan tages med med det samme, du skal blot hærde malingen hjemme i din almindelige ovn, med en kyndig vejledning fra værkstedet.

Julegaveværkstedet finder sted i weekenderne frem til juleaften, lørdage og søndage kl. 11-15:30.

Børn og unge under 18 år kommer gratis ind - når I besøger Holmegaard Værk som familie, er det kun de voksne, der skal købe billet.

 

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard, Fensmark.
Mødested: Glasatelieret
Værkstedstider i julen: Åbent i weekenderne frem til jul, fra lørdag den 26. november, alle dage kl. 11.00 - 15.30.
Pris: Fra 65 kr. + alm. museumsentré

Der betales særskilt for materialer hos vores værter i værkstedet, og prisen afhænger af, hvad du vælger at lave.

I Glasatelieret arbejder vi i materialer, der gør det muligt at tage dine værker med hjem samme dag. Medbring gerne en kasse til at fragte tingene i.

For sans og samling

På Holmegaard Værk byder vi dig velkommen til en verden af design og håndværk, der lader dig sanse historien og samlingerne på egen krop. Et sted fyldt med stemningsmættede stunder for hele familien.

Kalender

Vores program spænder bredt over omvisninger, workshops og arrangementer. Så tag et kig i vores aktuelle kalender, og gør dig klar til en historisk god oplevelse.

Restaurant Holmegaard

Er du sulten efter mere? Så besøg museets Restaurant Holmegaard og få endnu en sanselig oplevelse. Her byder vi hele familien på frokost i en verden af smørrebrødsretter.